Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadjam el, hogy terhes?...

Hogy fogadjam el, hogy terhes? Mit mondjak neki, ha nem akarom megbántani?

Figyelt kérdés

Már ez az új helyzet is abszurd. Decemberben beköltöztünk a barátja házába (akivel régóta együtt volt, csak nekem éppen elfelejtette mondani). A pasinak van egy 17 éves fia, aki a legnagyobb tapló a Földön, elkényeztetett, önző, úgy van vele, hogy nála nincs jobb, ő a leghelyesebb, mindenki szereti, aki meg nem, az csak irigy... Rám is nyomul, flörtöl velem, a barátnőimmel is, akik néha itt vannak, szóval a legyet is röptében típus.

Eddig itt volt a remény, hogy anyáék szakítanak és minden normális lesz megint.

De tegnap kiderült, hogy terhes. Nem értem, miért akar gyereket, mikor régen csak azt hallgattam, hogy neki elég vagyok én, nem kell neki másik gyerek.

Nem is fiatal már (39 éves).

Tudja, hogy valami nem oké. Ezen a héten már kétszer volt "családi vacsora", úgy viselkedik, mintha mi egy nagy, boldog család lennénk, szervezi a programokat, nyaralásokat, utazásokat. Nem akarom megbántani, mert az anyám és szeretem.

De néha legszívesebben elhúznék innen, úgy érzem, hogy megfulladok.

16/L

2014. ápr. 3. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
"A terhességhez tényleg öreg egy 39 éves... " ja, öreg volt a 15. században...manapság teljesen normális kor még akár első terhességnek is
2014. ápr. 4. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
9%
dehogy normális...
2014. ápr. 4. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nyugodt pillanatban vagy egy csajosabb délután folyamán beszélgess el anyukáddal az érzéseidről.

Figyelj arra, hogy diplomatikus légy mert a helyzeten úgy sem változtathatsz és gondolom azt sem szeretnéd ha megsértődne vagy megharagudna.

Elég sok változáson mehettél keresztül az utóbbi fél évben, esetleg világíts rá apróbb dolgokra amik zavarnak az új családoddal kapcsolatban és próbáljatok alternatív megoldásokat találni.

Miután beszéltél vele, a nagycsaládi kupaktanácsot is összelehet hívni, hogy csökkentsétek a surlódásokat.

2014. ápr. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!