Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szüleim...

Mit tegyek, ha a szüleim vallásosak és ez kihat mindent?

Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, nem iszom, nem cigizek és szinte mindenről beszámolok a szüleimnek, szóval viszonylag jó a kapcsolatunk. Ők eléggé vallásosak, ami engem nem zavar, hiszen én is hiszem, hogy van Isten, de különösebben ez a téma nem érdekel. Régebben piszkáltak, hogy nem megyek templomba, meg hogy pogány vagyok, meg lemondanak rólam... De már ez abbamaradt. Tényleg normálisabbak lettek, de amire nagyon "allergiásak" a szex-szerelem kérdése. Nem tiltanak fiútól, de mikor szóba hozom, hogy mennyire vágyom egy barátra, rendszerint lecsesznek, hogy miért jár fiúkon az eszem és még éretlen vagyok ehhez, csak tanuljak. Hát ennyire nehéz felfogni, hogy vágyom egy emberre? Nyilván nem feküdnék le vele még, de hát... A szex meg a másik dolog. Állandóan mondogatják, hogy "ne paráználkodjak", "meg házasságig várjak"... De annyira elvakultak, hogy a legjobb fiúbarátom sem jöhet hozzám, mikor nincsenek itthon. Pedig ő csak barát. Tudom, hogy fiatal vagyok, de attól még vágyhatok egy társra és ölelésekre. Nem akarok egyből lefeküdni valakivel, hiszen ha szeret, úgyis vár, csak én titokban sosem merném csinálni, és ha kiderülne, biztos, hogy megvernének... Titokban meg lelkiismeret-furdalásom lenne, nem élvezném. Szóval sehogy sem jó ez a dolog. Hogy puhítsam őket? 17/L
2014. ápr. 3. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Allando parter.???Komolyan ondolod hogy 17 eves kortol allando partnere lesz valakinek elete vegeig?

mert bizony 2-3-4 evre egy allando partner majd a kovetko az nem ved a nemi betegsegek ellen.

Nagyon el ez a tevhit ha egyik monogam kapcsolatbol a masikba megy valaki nem lehet semmit osszeszedni.ez nem igy van ha a partnerednek mar volt elotted kapcsolata akkor bizony barmit is hozhatott onnan.

Ovszer egyatalan nem 100% en HPV ovszerrel is el lehet kapni ugyancsak nemi herpeszt is.

2014. ápr. 4. 10:47
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Ja mert ha hozzámegy majd egy hihű vallásos férfihoz, és csak vele lesz, védekezés nélkül, akkor nem kaphat el semmit sem? Akkor varja össze a vagináját rögtön nem?

Sok begyöpösödött!

2014. ápr. 4. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
11-es sot meg arrol nem irtal hogy a WC- rol uszodabol is osszelehet ezeket szedni. Akkor a te felfogasod szerint a hazbol sem jo kilepni. Az ovszer sok betegsegtol megved ennel biztosabb jelwnleg nincs.
2014. ápr. 4. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

inkabb begyoposodott mint nemi bajokkal elete vegeig kuszkodo tripperes herpesze kesobb termeketlen legyek

vagy a sok nemi baj miatt mehenkivuli terhessegben belehalo kismama.

Tudod annyi hulyet lattam 20 ev munkam alatt aki azt hittek hogy szex az koetkezmenyek nelkul barhol barkivel elvezhet omert megerdemlik mert oszton.....

Mindennek amit teszel kovetkezmenye van ha egy perc vagy gyonyor miatt kockara teszed az egeszseged es a termekenyseged hat rajta.

Es igen ha monogam hazassagban el az ember az az egyetlen ut ahoz hogy ne legyel beteg.

A hazassag elott pedig teszteltetni kell magad vagy szuzen hazasodni ennyire egyszeru.

2014. ápr. 4. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Hol dolgozol te? Ha az egeszsegugyben akkor nyilvan tudod hogy a tripper antibiotikumokkal gyogyithato. A hpv- nek csak bizonyos fajtai okoznak daganatot legtobb fajtajat az immunrendszer legyozzi a szemolcsos fajtai ecsettelessel gyogyithatok. A herpeszvirus a legtobb emberben van de csak akkor jon ki ha gyenge az immunrendszere de arra is tudnak gyogyszeres kezelest adni.
2014. ápr. 4. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

a masik urban legenda nemi betegseg WC es uszodaban nem lehet osszeszedni ezt azok talaltak ki akik szegyeelik hogy elkaptak.Miert is hivjak nemi betegsegnek? mert nemi uton terjed ez nem volt nehez ugye?

Ha ez igaz leenne szuzlanyok sorai jarnanak nemi gondozoba meg idosek es gyerekek.De ugye tuddjuk ez nem igy van.

Tehat wc uszoda mese habbal.

2014. ápr. 4. 11:16
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

nemi herpesz nem gyogyithato csak tuneti kezeles van Nemi herpesz egy nemi betegseg nem a friss levegovel terjed.

a tripper gyogyithato DE sulyos jovetkezmeenyeket hagy hatra a noi nemi szervekben.

soroljam??

Hogy mi a szakmam az nem fontos lenyeg tudom mirrol beszelek.

a BETEGSEGEK GYOGYITASA NEM JELENTI AZT NEM JAR KOVETKEZMENNYEL.

az ovszer kiszakad akkor mi van?

nezz korul a forumokban hanyszor megtortenik ez foleg tiniknel

akkor a neem kivant terhesseg az is gyogyithato? vagy akkor siman kinyirjuk a magzatot? es hiszed ez nyom nelkul marad egy lanyban?

2014. ápr. 4. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Amennyiben idoben elkezdik a kezelest nem okoz szovodmenyeket. Persze hogy nem gyogyithato a herpesz csak gyogyszerekkel kezelheto. Nem kell egy lanynak sem abortuszra menni ezert talaltak ki az esemeny utani tablettat.
2014. ápr. 4. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

Nem akartam veled leállni vitatkozni, de te nem vagy komplett...

És ha szüzen házasodnak mi a garancia hogy egyik nem megy félre? Jaj tudom isten megbüntet..meg válni se lehet jaj mert pokol tüze lesz, ugye?

Te a másik végletet írod le, de attól hogy lesz pár szexuális kapcsolata nem lesz véres hólyagokkal tele a pinája, ezzel ijesztgeted a saját gyereked is? Igen lehet lesz valami gombája...na bumm, igen uszodában is össze lehet szedni, úgy mint a tyúkszemet. Szerencsétlenbe neveljük bele, hogy a szex gusztustalan és várjon a nagy őre, aki elveszi aztán majd esküvő után derül ki hogy perverz, de engedelmeskedni kell neki mert a férje meg a nagykönyvben le van írva.

2014. ápr. 4. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!