Miért csinálják ezt a szülők? Miért kell mindenbe belekötni?
Hazaértem iskolából, anyu megkérdezte mi volt, írtunk-e dolgozatot valamiből. Mondtam neki, hogy igen 2 dolgozat is volt, a matek különösen nehéz volt, szigorú az új tanár, és sok házi feladatom van. Utána 1 óra múlva apu dühösen berohant a szobába, hogy miért idegesítem anyut, minek panaszkodok neki, beszéljem meg az unatkozó osztálytársaimmal az iskolai dolgaimat.
Ha azt mondom: nem volt semmi, az a bajuk. Ha elmondom, hogy mi volt, akkor pedig az a bajuk miért cseszegetem őket?!
Többet nem mondok el nekik semmit.
"Utána 1 óra múlva apu dühösen berohant a szobába, hogy miért idegesítem anyut, minek panaszkodok neki, beszéljem meg az unatkozó osztálytársaimmal az iskolai dolgaimat."
Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de apád egy idióta barom. Miért kivel osztaná meg az ember a problémáit ha nem a szüleivel?! Egyébként túl sok szülőre jellemző manapság ez a mentalitás, aztán csodálkoznak, ha valami nem stimmel a gyerekkel, és a TV meg az internet neveli fel. Én 24 éves férfi vagyok, de ha szomorú vagyok, vagy valami problémám van, az édesanyám az akihez először fordulok, mert tudom, hogy ő feltétel nélkül szeret és benne megbízhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!