Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stresszelek a szülők miatt. Mit csináljak?
Egy hónap múlva esküvő, kicsi, csak a közvetlen család.
Viszont a szüleim nagyon csúnyán váltak el, kb 15 éve nem is beszéltek egymással. Apunak új családja van (régóta), úgyhogy a "mostohám" is ott lesz, az ő lánya lesz a tanúm (együtt nőttünk fel). Finoman fogalmazva sem kedvelik egymást anyámmal, aki a nehezebb eset.
Előre stresszelek, hogy nem lesz-e valami balhé, veszekedés, szájhúzogatás. Nem tudom, mit csináljak.
A párom mindenben mellettem áll, és azt mondja, hogy ő majd kezeli a helyzetet, ha muszáj - képes is lenne rá.
Szeretném legyőzni az idegességemet, adjatok valami tanácsot!
Beszélj a szülőkkel, mindenki ígérje meg részéről, hogy nem lesz gond. Akkor Te is megnyugszol:)
Sok boldogságot:)
Ha édesanyád képes az esküvődön (!!!!) beszólni,akkor az az ő szegénységi bizonyítványa,és akkor baromi gáz,már ne is haragudj.
Bízz a párodban! Ez a TI napotok! Sok boldogságot!
Na, már csak nem ölik halomra egymást. Merülj el a látványtervezésben- legyen minden szép, nemesen egyszerű, harmonikus! A szép környezet visszahat az emberekre, elmerülnek csodálatában és elfelejtenek veszekedni.
Egy távoli példa: egy északi város pályaudvarán a hajléktalanok beköltöztek. A hangszórókon Mozart zenét kezdtek sugározni, halkan, szépen. Kisomfordáltak sorra, fokozatosan- valahogy "nem érezték jól ott magukat"
Egy megszokott veszekedés életformává válik az embereknél, már szinte hiányzik nekik, ha nincs. Ha valami nagyon szép -látvány, hangzás- éri őket akkor felfüggesztik ezt a szokást.
Azért nem tudok tanácsot adni mert nem ismerem a szüleidet. Az én anyám is fúj még mindig apámra (jogos vagy nem jogos, ennyi idő után már túltehette volna magát rajta) néha mondja nekem is, meg amúgy is tudom. De attól még tudom, hogy 100% hogy nem csinálna soha jelenetet amivel megbántana engem.
Ülj le beszélj vele finoman.
Nyugi,ott moderálni fogják magukat.
Nálunk is hasonló volt,nagyon kevés emberrel csak vacsi,két legtávolabbi helyre ültettem őket,elvoltak,nem volt semmi.
vége lett a vcsinak,beszélgetősdinek,mindenki indult haza,onnantól a taxiállomásig (500méter kb) úgy veszekedtek mint a c.gányok.
De az már nem érdekelt,a szertartást és a vacsit kibirták,velünk normálisan beszélgettek,egymást kerülték csak.
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, hogy csak bíznom kell bennük :)
mindenkinek ment a zöld kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!