Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre meg szokták hívni a szülők barátait?
Pl. egy konkrét helyzet:
A szülők kb. 10-15 éve jóban vannak velük, közeli barátok. De ez a barát volt főnöke a vőlegénynek, és nincsenek túl jóban. Ilyen esetben?
Ha a szülők rendezik, fizetik az esküvőt, akkor azt hívnak meg, akit akarnak, persze az ifjú párral összhangban.
Az a főnök megsértődhet, ha nem hívják meg, és csak rosszabb lesz a helyzet.
Én meghívtam pár emberkét, de velük én is kapcsolatban állok. Nem jó baráti, de ismerem őket és az utcán se megyek el mellettük köszönés és pár mondatváltás nélkül.
Belefértek a keretben (összesen 8an voltak), pedig a 3 szolgáltatóval együtt 65-en voltunk.
Anyósnak volt pár ötlete, hogy kiket hívjunk meg, de a férjem azt mondta, hogy NEM!
Mind rokon volt, egyik se a barátaik. Azért nem hívtuk meg őket, mert évente 1× beszélnek telefonon: karácsonykor.
Sosem jöttek még hozzánk látogatóba, pedig tudták hogy már van egy gyermekünk, stb. Sokan csak a kifogásokat keresték. Mi sem megyünk hozzájuk, nem is fogunk menni. Nincs szükségünk ilyen rokonokra.
Anyósék munkatársait és barátait pedig csak a szertartásokra hívtuk meg. Így is kérték anyósék, sőt apukám is kért ilyen meghívót.
A szertartásokon kb. 200an voltunk, alig fértek be az anyakönyv vezetőhöz és a templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!