Rengeteget veszekszünk anyával a pénz miatt mi lehet a meg oldás vagy miért van ez? Mire megy el a sok pénz
na meg a pici baba apja hétvégén vett magának ruhákat meg cigit állandóan ..
és mikor van energia ital ami mindig van mert arra tellik ne igyak belőle mert az a ***** é .
Az, hogy a lakás elmaradást segíted rendezni szerintem normális. Végül is nem most de egyszer a tiéd lesz és jobb ha nem a bank viszi.
Nem szemétség én sem hiszem,hogy engedném,hogy hülyét csináljanak belőlem a tesómék. Receptre felírt tápszer már 1500Ft-ért van, ha meg 6 hónaposnál idősebb akkor főzőn az anya és kezdje el a hozzá táplálást.. Ők tálalták a gyereket gondoskodjanak is róla.
én se szívesen adok anyámnak pénzt, mert mi is mindig el vagyunk maradva, de most pont be van szinte minden fizetve.
amit tudok tanácsolni, hogy villanyból álljatok át a kártyás feltöltésre mi 10E ftot töltünk fel havonta és vígan elpancsikálunk egész hónapban, és még marad is áramunk(3-an vagyunk). gázból is most álltunk át egyéni mérősre átalány helyett mert nekünk nem kifizetődő az átalány. vagy ha ez nem megoldható akkor kérd el a számlákat és fizesd be magad/vegyél kaját ami kell. ha nem hajlandó erre akkor ne is adj pénzt.
Az én anyám is állandóan vámolt, még akkor is támogattam, mikor már nem laktam otthon rég.
Mire ment el? Cigire, vodkára, kutyakajára...
Volt, hogy 100.000-et adtam neki, hogy fizesse be a gáz elmaradását, nehogy kikössék. Szerinted befizette? Nem.
Kikötötték a gázt? Igen. Kinek kellett kifizetni? Nekem.
Én azt mondom neked, amint lesz lehetőséged, kezdj önálló életet!
Három lehetőséged van:
1. megadsz neki mindent és a fejedre fog nőni
2. elkéred a számlát és befizeted magad
3. kérd el a fizetését, és oszd be te, ha nem teszi, akkor mondj ágyőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!