Engem miért nem "kényeztetnek el"?
Elég tág a baráti köröm, sok tipikus pcsa lányt is ismerek. Az ő szüleik sokkal rosszabbul keresnek, mint az enyémek, ők mégis kapnak heti min 10.000 ft-ot bulizásra (!!).
Szeretnék idén kimenni a Szigetre, de egyből kiröhögtek és leoltottak, hogy hogy mertem, hogy képzeltem.. Még 5000 ft-ért is könyörögnöm kell, pedig ritkán kérek pénzt, kb 3 havonta...
Nem hiszem el, hogy havi 700.000 ft TISZTA HASZON mellett könyörögnöm kell, míg másoknak a heti zsebpénzbe több annál, amennyit én fél évre kapok..
(Igen, nyárimunka, stb, de most nem ez érdekel. És nem, nem vagyok pcsa sem, ha kapnék hetente zsebpénzt, azt sem bulizásra költeném)
Olyan jó lenne egyszer nem turiban vásárolni (nem a használt ruhával van bajom, hanem hogy órákba telik találni pár cuccot), hanem bemenni egy üzletbe és úgy megvenni egy felsőt..
De nem lehet, mert 2500 t is sok egy felsőért.. Tegnap kaptam 3000 t-ot, hogy vegyek belőle magamnak felsőket tavaszra. És le lettem bszva, hogy miért csak 3-at sikerült vennem belőle...
Kb 3 éve lett teljesen felújítva a lakás, most nem kell rá költeni. Nincs hobbijuk, nem járunk nyaralni sem. Még Balatonra sem.
Így sem törődnek velem, nem foglalkoznak velem amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!