Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha szeret engem akkor miért...

Ha szeret engem akkor miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Apám mindig azt mondja, hogy mennyire szeret engem, de abszolút nem úgy viselkedik. Tavaly véres volt a székletem és apunak van egy orvos ismerőse és 2 hónapig kellett könyörögnöm apámnak, hogy intéztesse már el vele, hogy megcsinálják a tükrözést altatásban. 2 hónapig hagyta, hogy szenvedjek, hogy sírjak, hogy évődjek, hogy ki tudja nem-e vagyok rákos. Bezzeg magának egyből intéztetett teljes vérvizsgálatot, ilyen-olyan ultrahangot sorbaállás nélkül. Most csomót tapintottam ki a nyakamban és minden nap hőemelkedésem van, ver a víz, izzad a tenyerem, pattanásos lettem és hullik a hajam. Valószínű, hogy pajzsmirigy problémáim vannak. Mondtam neki, hogy szóljon az orvos ismerősének, hogy intézkedjenek ez ügyben. Vérvételre elküldhet a háziorvosom is, de ilyen pajzsmirigy vizsgálatra bejutni több hónapba kerül. Apám kijelentette, hogy ő az én ügyembe nem fog tenni semmit, mert csak beképzelem magamnak a dolgokat. Amikor véres volt a székletem akkor azt mondta, hogy beképzelem és minden nap kitalált valamit, hogy most ezért fáj a hasam, most azért véres a székletem...
2014. jan. 6. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?A véresszéklet egyáltalán nem játék, a csomók a nyakadban sem.Menjél el a háziorvoshoz és majd az küld tovább minden vizsgálatra.
2014. jan. 6. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy rossz hipochonder vagy.
2014. jan. 6. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy hipochondernek hisz és nem akar rájátszani a téveszméidre. Egyébként az egyetlen működhet megoldás: beszéld meg vele
2014. jan. 6. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd el intézni a dolgot egyedül, vagy ha ismered azt az orvost esetleg fel is hívhatod te is. Azért te se játssz a saját egészségeddel!
2014. jan. 6. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mielőbb intézd el magadnak az orvost. Az egyik ismerősömnek, aki csomót tapintott a nyakában, a diagnózis végül nem pajzsmirigyprobléma volt, hanem nyirokmirigy rák. Apukáddal meg ne foglalkozz, szeret ő, csak tudatlan, meg van arról győződve, hogy fiatalon nem lehet súlyos bajod. Itt jegyzem meg, hogy súlyos illetlenség minden tünettel az orvos ismerősötöket nyaggatni, gondolj bele, ha az összes barátja-iskolatársa-szomszédja családostul nyaggatná őt folyamatosan a protekcióért, hát egy perc nyugta nem lenne szegénynek...
2014. jan. 6. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A tükrözésnek mi lett az eredménye?

Csomó a nyakadban? Az sok mindentől lehet, akár egy sima nyirokcsomó is.

Amit leírtál az nekem inkább pszichés problémának tűnik, de ha ennyire aggódsz, egy háziorvost te is felkereshetsz, az majd beutal belgyógyászatra, ahol egy szakorvos megvizsgál, vért vezsnek, hogy eldöntsék kell-e további vizsgálat.

Ha nincs komlyabb bajod A-tól Z-ig 2 nap az egész.

2014. jan. 7. 01:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Idióta...
2014. jan. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!