Ti beszelnetek ezek utan az apukatokkal? Szerintetek szeret o engem?
Szoval anyuek elvaltak 12 eve.
En csak 7vegen mek apuhoz par orara.Egyebkent o engem sosem keres 7koznap sosem ir nekem egy sms-t sem,hogy hogy vagyok,pedig tudja,hogy nehez nekem itthon.De mindegy,a lenyeg,hogy nekem anyukam nem volt itthon 3 honapig es nekem a mamamek nem adtak penzt,es neha amikor apukamnak irtam,hogy adjon nem valaszolt az smseimre,vagy azt mondta,hogy neki sincs,pedig vett uj autot stb..Nekem a sulizas miatt jar segely,es fura volt,hogy nem kaptammeg.Minden evben pontossan meg kapom,mar a baratnoim is meg kaptak,es hat amikor anyu haza ert felhivta apumat,hogy tud e valamit a penzrol ,mivel o intezte utoljara,mert anyum kulfoldon dolgozott,es kiderult,hogy apukam a 90 euromat lenyulta es elkoltotte a masik csaladjaval,mert utanna neztunk.Tudtam apumrol,hogy nem szent ember,de ez mar elgondolkodtatt,hogy mennyek e meg hozza vagy ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!