Miért nem fogad el engem édesanyám?
Én is huszonévesként ugyanebben a cipőben járok, évek óta megy ez köztünk anyummal és mind a mai napig nem tudtam lezárni egyszerűen azért, mert nem ismerem annak a valódi okát, hogy miért viselkedik igy velem, annak ellenére, hogy ugyanúgy bizonyitottam előtte már, mint gyerek: egyetem el van végezve szép eredményekkel, munkahely is van, kapcsolatom is van. Mindez szépen meglett és ő akkor is rengetegszer lek...vázott, alkoholistának és drogosnak nevez, s elvonóknak az elérhetőségeit is többször ideadta már. Soha nem drogoztam, alkoholt csak 2-3 alkalommal egy évben iszok, azt is ebédek után max. egy pohár bort, iagz voltak pasijaim (2-3 hosszabb kapcsolataim), de azokról neki nem volt honnan tudnia, tehát abszolút alaptalanok a vádjai.
Mikor látom, hogy egy 60-as férfi ismerősöm annyira nagyon szereti a lányát, hogy képes volt még a vallását is radikálisan, önakaratból megváltoztatni miatta, mindig sóhajtva mondom magamban: bárcsak én is tapasztaltam volna ezt a mély szeretetet és együttműködési akarást a szüleimtől, máshol lennék most és talán sokkal boldogabb is.
Popper Péter egyik előadásában a Boldogságról beszél és ott emliti azt, hogy mennyien fordultak hozzá felnőttként azzal, hogy az anyjuk nem szerette őket és ezt mélyen magukban hordozzák évtizedeken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!