Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret egyáltalán engem az...

Szeret egyáltalán engem az édesanyám? Mert eddig nem nagyon látom rajta. Adjatok tanácsot

Figyelt kérdés
Szerintem nem szeret engem. ugyanis én mint ha nem is élnék ha olyan dolgokról van szó. például az anyum az öcséimnek cipőt övet vett. de én még egy dezodort se kapok,pedig az nem kerül annyiba mint a cipő és az öv de még ennyit se kapok. jah meg a legidősebb öcsém most kapott telefont. én semmit. meg ha olyan dologvan mint a tanulás akkor az öcsémnek nem muszály de ha én nem akarok tanulni már akkor mérges.(pedig nekem a legrosszabb jegyem a hármas és amugy meg áltban mindig tanulok,de az öcsém már nem egyszer évet ismételt és pótvizsgázott) mi ez ha nem azt jelenti hogy nem szeret engem. sokszor úgy érzem hogy meg akarok halni. istenem egy dezodort se képes venni nekem. pedig ő az édesanyám. mert van hogy veszekedek vele de ez a korral jár hisz 17 vagyok és lány.(ált-ban mindenki ilyen ebben a korban) mi a véleménetek?
2009. nov. 1. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg csak fiúkat szeretett volna, vagy más ilyesmi. Ha tényleg ilyen, akkor egyszerűen hülye. Sajnálatos, de ez van. Tarts ki! Nehéz, igen, de gondolj arra, hogy most már nemsokára a saját lábadra állhatsz, elkezdheted a saját életed - megtalálod életed párját, elköltöztök, családot alapítotok, és soha többet nem is kell gondolnod arra, aki bár világra szült, de szeretni nem szeretett. Te magad meg már nyilván minden gyerekedet szeretni fogod majd, nemétől függetlenül. :)
2009. nov. 1. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ma te vagy a harmadik, aki arról panaaszkodik, hogy nem szereti az anyukája. Vajon miért ilyen gyakori ez mostanában? Nem lehet, hogy csak a sok egyéb gond mellett nem tud eléggé figyelni rád? Vagy talán úgy érzi, hogy mivel nagylány vagy segíthetnél neki a kicsikkel, meg a háztartásban. Talán fordulj szeretettel felé. Találj ki apró trükköket, amivel kimutathatod, hogy szereted őt, és talán felkelted ezzel a figyelmét magad iránt. Meg is mondhatod. pl. egyszer vacsoráztok, nem nyúlsz az ételhez. Talán megkérdi:nem vagy éhes? Azt mondod. Éhes vagyok. Szeretetéhes.

Talán anyukád is szeretetéhes. Nem tudhatod. A mai világban olyan kevés szeretet van. Mindenki az anyagiakat nézi. Lám, te is azáltal méred, hogy mit vesz neked, vagy mit nem. Néha egy ilyen felnőtt lány érzelmileg gazdagabb lehet, mint az anyuka. Próbáld ki, mi lenne, ha adnál neki valamit, amit szeretnél, ha ő adna neked. Egy süteményt, egy illatos teát, egy sálat, vagy egy ...

2009. nov. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!