Mit gondoltok az ilyen szülőről?
Azt mondta,hogy nem 18evesen vagyok felnott,hanem majd akkor ha a sajat kenyeremet eszem es onellato leszek.. addig azvan, es azt csinalok amit o mond.
Hat de mivel vegzos vagyok, es meg tanulni fogok,egy jo darabig biztosan nem leszek "onellato". Kb rabszolga vagyok itthon, nem mehetek suli utan sehova hetkoznap, hetvegen meg plane nem, emiatt a baratnoim szama 0, tenyleg 0!!! Kezdek depis lenni :S Valami megoldas erre?
18/L
szerintem sehol nem irtam azt,hogy mar felnottnek tartom magam, de nem ertem a szuleim viselkedeset, en minel hamarabb szeretnek onallo lenni,mert rakenyszeritenek,anno batyamat is rakenyszeritettek... es rossz latni azt hogy o most hol tart..sehol..segelybol el,nem is erdekli ez a szuleimet..es jo belegondolni h van egy baratom,akire szamithatok barmi van,de tudom h amig tanulok addig fuggok a szuleimtol es rossz belegondolni h meg 3 evig ez lesz a helyzet.
egyebkent videken lakunk, ovononek keszulok
A kérdezőnek semmi baj sincs az írásával. korának megfelelő a szellemi színvonala. Nyilván 18 évesen elég kevesen képesek rá, hogy önálló életet kezdjenek minden segítség nélkül.
Jó, hogy ott a barátja, akire számíthat.
Egészségtelen egész nap bent ülni, ki kell menni a szabad levegőre.
3 év még ilyen körülmények között kicsit soknak tűnik.
az érettségit még mindenképp tedd le, az még pár hónap, de utána igyekezzetek kitalálni valami emberi megoldást a barátoddal.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!