Nevet szeretnék változtatni, de tudom, hogy ezzel megbántanám a szüleim. Hogyan beszélhetném meg velük, vagy mit tehetnék ilyenkor? (20/F)
Reagálva az eddigiekre:
1. Sokszor és sokáig próbáltam az akkori környezetemben élőket megkérni hogy más néven hívjanak, átlagosan minden tizedik meg is tette a kedvemért, de volt olyan is aki egyenesen lehülyézett érte...
2. Pár éve költöztünk el így családon kívül nincs túl sok olyan ember aki "rászokott" volna a jelenlegi nevemre, viszont 20 éves lévén még bőven elég embert fogok az életem során megismerni, és szeretnék a számomra oly sokat jelentő névnek jogosan birtokában lenni.
3. A második keresztnevemmel még annyira sem tudok kibékülni mint az elsővel.
4. A harmadik nevem az édesapám keresztneve után kaptam így az is eléggé családi eredetű.
5. Baráti társaságokban így is igyekszem úgy bemutatkozni ahogy szeretném hogy hívjanak, csak hivatalosabb helyeken (ideértve az iskolát is) nem megy ez olyan simán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!