Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tinédzser lányok, ti mennyire...

Tinédzser lányok, ti mennyire beszélitek meg a "lányos" dolgaitokat, tinédzserproblémákat a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Ez alatt a fiúügyeket és a fejlődéssel kapcsolatos dolgokat értem. (menstruáció,borotválkozás...)
2014. márc. 27. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én soha nem tudtam ezt megbeszélni a szüleimmel, de még a nagyobb lánytesómmal se. Viszont a kishugomnak mindig adtam tanácsot és felvilágosítottam (11 év van közöttünk). Remélem én majd mindent meg tudok beszélni a lányommal, már most elkezdtem a felvilágosítását (3.5 éves múlt) azt akarom, hogy nyílt legyen felénk, hogy bármit elmondhasson nekünk, hogy ne legyenek tabu témák és hogy ne a barátnők és az iskola világosítsa fel. Irígylem azokat a lányokat, akik így nőnek fel, ennek kellene lennie a normálisnak.
2014. márc. 27. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a fontos dolgokat megbeszélem vele. Pl azt nem ha láttam a buszon egy tök cuki srácot, de ha tényleg tetszik valaki azt mindig megbeszélem vele. A borotválkozás az a magán ügyem. Ahhoz még anyának sincs semmi köze. A menstruáció se tabu. Nem részletezzük meg semmi, de mindig figyelmeztetem előre hogy éppen mikor van meg, és ő ilyenkor tudja, hogy hogy kell engem akkor kezelni XD
2014. márc. 27. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tampont vagy borotvát kéne venni,és ő jobban ráér akkor erre megkérem anyumat.Fiúügyekről nem beszélünk,maximum akkor fogok,de akkor is csak említem kb,ha komoly kapcsolatom lesz.16/L
2014. márc. 27. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem beszélek meg vele semmit, mert nem tudok. Olyan 10-11 évesen beszélt nekem a menstruációról, amikor 12 évesen megjött, akkor elmondtam neki. Ha elfogy a betét vagy a tampon, vagy új borotva kéne akkor szólok neki, és ennyi.

Ezeken kívül sajnos nem tudok vele semmit megbeszélni, a fiú ügyeket sem. Irigylem én is azokat, akiknek jó a kapcsolatuk az anyukájukkal, mert szerintem az egy fajta biztonságérzetet ad, hogy ha minden szakad, anyukád akkor is ott lesz.

2014. márc. 27. 22:06
 15/16 anonim válasza:
100%
Az en anyamnak is apa volt az elso (azota hazasok). Raadasul idosek is, kesoi egyke vagyok sajnos. Rettegve mondtam neki, hogy kene betet. Aztan amikor mondtam, hogy a tampon kenyelmesebb majdnem kinyirt, de megmondtam, hogy az en dolgom mit hasznalok. Fiukrol meg semmi se tud. A regi vilagban el, ahol egy fiatal gimnazista meg nem tudott semmit. Szoval en kicsit megszivtam a neveltetesemmel, de a baratok atsegitenek rajta.
2014. márc. 27. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarnám sem tudnám eltitkolni, hogy menstruálok. Ilyenkor félig meghalok a görcsöktől, szóval kicsit feltűnő vagyok. Az a baj, hogy én anya felé mindig is gyerekként viselkedem, és nem tudom behozni a felnőttes témákat a kapcsolatunkba. Mármint beszéltünk ilyenekről, hogy abortusz, meg szegénység a világban, szóval minden komolyabb dologról, de én fiúkról sosem beszéltem neki, csak ha kérdezett. Első barátomról sem szerettem sosem beszélni. Valahogy nem megy. Pedig tényleg nagyon jóban vagyunk.
2014. márc. 28. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!