Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a férjem egy...

Normális, hogy a férjem egy napot nem bir ki az anyja nélkül?

Figyelt kérdés
34 éves,épp gyermeket várunk veszélyeztetett terhes vagyok, de neki így is mindig akad valami ami miatt az anyhához elkell menjen. Minden nap telefonon beszélnek többször is. Nekem túlzásnak tűnik, hogy egy 34 éves ferfi ne birjon ki egy napot se az anyja nélkül. Barátaival ugye szinte ugyan ez a helyzet...

2014. márc. 27. 17:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert a beszélgetéshez. Próbáld akkor meggyőzni, hogy nem normális, ha ennyit megy az anyjához, minden nap és többször beszélnek. Ez azt mutatja, hogy nem képes leszakadni róla. Viszont ezt nagyon nehéz ám megoldani, mert ha 34 évig ilyen volt, akkor nem könnyű kompromisszumot kötni. Ráadásul nem tudom milyen az anyósod, mennyire intelligens vagy sem, de ha nem az, akkor majd adja alá a lovat és te leszel a szemében a rossz. Szóval nem lesz egyszerű menet az biztos!

Amúgy szerintem arra senki nem reagált, hogy a barátaival mi a helyzet. Az utolsó mondatod a kérdésedben hogy kell érteni? Barátokhoz is állandóan megy segíteni? Mert ha igen, akkor meg "kényszeres segítő", aki nem tud nemet mondani soha senkinek. Az ilyen ember pedig konfliktuskerülő, valószínűleg nem fogja senkinek megmondani, hogy most nem érek rá...

2014. márc. 28. 11:22
 32/35 anonim ***** válasza:

"Azt meg már írtam,hogy hidegen hagy mit gondoltok a házasságomról!!!!!!

"

Ha hidegen hagy, miért magyarázkodsz már vagy a hatodik hozzászólásban?

2014. márc. 28. 11:47
 33/35 A kérdező kommentje:

Barátainak nem segíteni megy, csak még egyik se házasodott meg,szerintem nem értik, hogy neki már csaladja van,ez már azért alakult amióta házasok vagyok.

Utolsó mindig van mibe belekötni igaz?

2014. márc. 28. 12:08
 34/35 anonim ***** válasza:
minden hazassagban vannak gondok!ezert kell kitartonak lenni,es kuzdeni!Igazabol szerintem semmi sem lehetetlen csak okosnak es turelmesnek kell lenni!Magyarazd el neki szepen hogy rosszul esik neked hogy allandoan az anyjat vigyazza!ha anyossal joban vagy,akkor vele is megbeszelheted!amugy hany eves az anyosod?
2014. márc. 28. 14:52
 35/35 A kérdező kommentje:
60 éves múlt. Tudom én, hogy ez nem fog sikerülni egyik napról a másikra, de szerintem se lehetetlen. Nagyon nehéz az biztos. Utánna olvasgattam megvan a maga háttere ennek is,még gyerekkorba nyúlik vissza. Az is lehet igen,hogy soha nem fog megváltozni akkor viszont nekem kell megtanulnom ezzel együtt elni. Mindenképpen megéri legalább megpróbálni.
2014. márc. 28. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!