Normális, hogy a férjem egy napot nem bir ki az anyja nélkül?
Akkor sok sikert a beszélgetéshez. Próbáld akkor meggyőzni, hogy nem normális, ha ennyit megy az anyjához, minden nap és többször beszélnek. Ez azt mutatja, hogy nem képes leszakadni róla. Viszont ezt nagyon nehéz ám megoldani, mert ha 34 évig ilyen volt, akkor nem könnyű kompromisszumot kötni. Ráadásul nem tudom milyen az anyósod, mennyire intelligens vagy sem, de ha nem az, akkor majd adja alá a lovat és te leszel a szemében a rossz. Szóval nem lesz egyszerű menet az biztos!
Amúgy szerintem arra senki nem reagált, hogy a barátaival mi a helyzet. Az utolsó mondatod a kérdésedben hogy kell érteni? Barátokhoz is állandóan megy segíteni? Mert ha igen, akkor meg "kényszeres segítő", aki nem tud nemet mondani soha senkinek. Az ilyen ember pedig konfliktuskerülő, valószínűleg nem fogja senkinek megmondani, hogy most nem érek rá...
"Azt meg már írtam,hogy hidegen hagy mit gondoltok a házasságomról!!!!!!
"
Ha hidegen hagy, miért magyarázkodsz már vagy a hatodik hozzászólásban?
Barátainak nem segíteni megy, csak még egyik se házasodott meg,szerintem nem értik, hogy neki már csaladja van,ez már azért alakult amióta házasok vagyok.
Utolsó mindig van mibe belekötni igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!