Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a férjem egy...

Normális, hogy a férjem egy napot nem bir ki az anyja nélkül?

Figyelt kérdés
34 éves,épp gyermeket várunk veszélyeztetett terhes vagyok, de neki így is mindig akad valami ami miatt az anyhához elkell menjen. Minden nap telefonon beszélnek többször is. Nekem túlzásnak tűnik, hogy egy 34 éves ferfi ne birjon ki egy napot se az anyja nélkül. Barátaival ugye szinte ugyan ez a helyzet...

2014. márc. 27. 17:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Na gondolom nem tegnap óta ilyen! :) Pihend most ki magad, mert a gyereknél nem fog segíteni az fix, vagy anyuka odacuccol :D
2014. márc. 27. 18:21
 12/35 A kérdező kommentje:
Hát igen gyerek ő is. Nem,nagyon sok mindenben segít csak ha ne vágna később a fejemhez, meg azt érzem, hogy lelkileg nincs mellettem,mert nem enged ő semmit, hogy csinaljak csak közben mégsincs mellettem szinte egyáltalán. Na eltértünk a témától :-)
2014. márc. 27. 18:21
 13/35 A kérdező kommentje:
Nagyon jól fogom én bírni anyós nélkül :-)
2014. márc. 27. 18:22
 14/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem. és akkor sem volt az, amikor megismerkedtél vele, és hazarohangászott az anyjához, és akkor sem, amikor feleségül kért és hozzámentél. Most mire fel panaszkodsz?
2014. márc. 27. 18:23
 15/35 anonim ***** válasza:
4%
12-esből: Aha... már értelek. Szóval te is azon libák egyike vagy, akinek csak addig kell a pasi, amíg gyereket csinál neki, mert a gyerekedre akarsz tekeredni. Pontosan olyan ember vagy, mint a pasid anyja, egy fokkal sem különb nála, nincs jogod panaszkodni.
2014. márc. 27. 18:25
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

"Lehet ha majd meglesz a baba minden megvaltozik!Lehet akkor mar tobb idot fog akarni tolteni a gyerekevel mint barki massal!a turelem rozsat terem!"

Persze, erre annyi az esély, minthogy holnap úgy ébredek, hogy folyékonyan beszélek szuahéliül...

2014. márc. 27. 18:27
 17/35 anonim ***** válasza:
43%
SZóval mindig ilyen volt, te hozzámentél, szülsz neki és most pattogsz. Mire fel?
2014. márc. 27. 18:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Pont az a problémám, hogy szükségem van rá ö pedig itthagy. Nekem rá szükségem lesz életem végéig mert szeretem,különben meg minden férfi gyerek marad szerintem a lelkük mélyen ami aranyos. A kérdésem annyi volt,hogy szerintetek normális-e, hogy minden nap megy az anyjához csak eltértúnk a tárgytól. Mert egyébként el se tudok képzelni jobb férjet magamnak,és azt is tudom, hogy nem lehet tökéletes.
2014. márc. 27. 18:31
 19/35 anonim ***** válasza:
92%

En is naponta beszelek a szuleimmel telefonon.

33n

2014. márc. 27. 18:31
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem marad mind gyerek, más ha játkos stb marad. De fel kell nőni, családért felelősséget vállalni! Minek szülsz, ha már van gyerek?
2014. márc. 27. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!