Ha anyától elkarja venni férjem anyja a 9 hós fiamat, meg teheti? Csupán birtoklási vágyból. Mit csinálnátok a helyünkbe?
Nem, a te betegséged miatt a gyerek semmiképpen nem kerülhet a nagyanyjához, amíg el tudod látni. Az autoimmun betegség sokféle formában jelentkezhet, nem írtad meg, nálad konkrétan hogy jött ki.
Amennyiben te mégsem tudnád ellátni a gyereket, akkor sem kerülne a nagymamához, hiszen egy háztartásban éltek a férjeddel. Ilyenkor a férjed még ápolási díjat is kapna utánad, illetve neki kellene gondoskodnia a gyerekről és rólad is.
Tehát a nagymama hiába jár gyámügyre, a gyerek semmiképpen sem kerülhet hozzá.
Azt pedig csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy nem érdemes "a popsiját is kinyalni" a gyereknek, mert így lehet a legjobban elrontani a nevelését. Sok-sok szeretetet kell neki adni, megfelelőképpen el kell látni a fizikai szükségleteit, de rossz taktika, ha túlkényeztetitek!
Jobb, ha leáll az anyós, a gyereket az anyjától - de különösen az együttélö szüleitöl - csak nagyon indokolt esetben veszik el (pl. súlyos bántalmazás, családon belüli eröszak, súlyos elhanyagolás stb.) Azt egyáltalán nem az anyós (vagy valaki már privát személy) dünti el, hogy alkalmas vagy-a anyának.
Egyáltalán semmi esélye sincs rá, ne idegeskedj.
Sajnos nagyon eldurvult a helyzet mióta ezt tudjuk:(Se én se férjem nem hajlunk a békülésre,és kijelentettük nem is fogunk kibékülni,mert ez olyan dolog amit nem lehet meg bocsátani.Sajnos apósom egy papucs,és így mindenbe ossza anyós véleményét.
Férjem meg mondta nekik itt bezárt a kör Ők jobbra mi a gyerekkel balra,és nem láthassák többet a babánkat.Amit én is helyesnek tartok!Tudjátok ilyent csak egy szívtelen anya tehet meg aki fiától,és menyétől elvenné a gyereket.Számomra nem anya csak egy szülő nő.
Én ilyent soha a fiammal nem tennék meg soha sem,bár az egyik rokon minap oda vágta a fejünkhöz ki tudja mit hoz a jövő.Úristen akkor fogtam fel egész másvilágba él a férjem családja mind ami valójába van.Anyósom azt hiszi a baba örökké baba marad,és persze most kihasználná azt,hogy én beteg vagyok,milyen jó is lenne neki..
Én csak arra voltam jó,hogy kihordjam a babámat,és megszüljem.Ilyen alapon fogadjon magának gyereket.
Teljesen levagyunk döbbenve a férjemmel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!