Miért van, hogy párom velem kedves, türelmes a lányával meg türelmetlen és mogorva?
Szerintem a kérdésedre a válasz, miszerint miért kedves a párod veled, míg a lányával nem, elég egyszerű: mert a gyerek a nőre emlékezteti, aki otthagyta.
Annó gondolom szerelmes volt, mint az állat, nemzettek egy gyereket, aztán anyuka meglépett, és azóta se híre se hamva, ahogy fogalmaztál, viszont a kislány meg ott maradt a pasasnál, és valahányszor ránéz, eszébe jut, hogy az a nő mit csinált vele. Gondolom a kislány hasonlít minimum valamennyire az anyjára, így a párod számára a lánya nem más, mint egy emlékeztető, a megtestesült csalódás (nem a kislányban, hanem az anyjában), egy jelkép.
Emiatt pedig nem tudott teljesen túllépni a volt feleségén, és nem is fog tudni, mert ez egy ördögi kör jelenleg.
Nem tudom, érthető voltam? Néha kuszán fogalmazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!