Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazamenjek? Mit mondjak majd?...

Hazamenjek? Mit mondjak majd? Évek óta nem láttam őket

Figyelt kérdés

Ahogy 18 éves lettem és leérettségiztem, eljöttem otthonról. Nem búcsúzkodtam, nem magyarázkodtam.

Évek óta nem találkoztam a családommal, egyedül a testvéremmel tartom a kapcsolatot, akinek májusban lesz az esküvője. Meghívott rá.

De nem tudom, hogy elmenjek-e.

Nagyon megváltozott az életem, a külsőm is. Nem tudom, hogy fogadnak majd, mit mondanak, ha egyáltalán szóba állnak velem.

2014. márc. 25. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Fő a család!
2014. márc. 25. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Mivel vele tartod a kapcsolatot és meghívott az esküvőjére, így oda feltétlen menj el, de lehet, hogy jobb ha csak oda mész és ott majd meglátod, hogyan viszonyul hozzád a család többi tagja.
2014. márc. 25. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

ezt már kérdezted, ha nem te akkor más, de ugyanezzel az indokkal

te dolgod, nehogy azt hidd ennyi infóból okosat tudunk írni

2014. márc. 25. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Ha szerettek,akkor biztosan örömmel fogadnak, hacsak nem leped meg õket olyan dologgal,amire nem is számitanak.

Valamikor én is olvastam hasonló kérdést.

2014. márc. 25. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Miért jöttél el? Mi az hogy nagyon megváltozott a külsőd?

Alapesetben azt mondanám, hogy ez a testvéred esküvője és szeretné, ha ott lennél, akkor menj el. De ha balhé lenne belőle, akkor inkább ne. Nehogy elrontsátok a testvéred nagy napját.

2014. márc. 25. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Keresd meg a szülőket, testvéreket az esküvő előtt 1-2 héttel, beszélj velük, kérdezz rá náluk, hogy szerintük ha megjelensz az esküvőn, ... nem szeretnéd, ha a rokonságból bárki ott csináljon jelenetet.

Ezzel: egyrészt már előre tudod, milyen fogadtatásban részesülsz, másrészt nekik is lesz idejük a meglepetésből magukhoz térni, és az esküvőn már a világ legtermészetesebb lesz, ha veled találkoznak!

Ha először ott találkoznak veled, előfordulhat, hogy hirtelen, váratlan megjelenésed elvonná a figyelmet a nagy eseményről, tesód esküvőjéről.

2014. márc. 25. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Én elmennék, hiszen ez a nap a testvéredről szól, nem a rokonságról!
2014. márc. 25. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy kezdeném, hogy esküvő előtt szülők felkeresése, ha csak úgy hirtelen megjelensz biztos, hogy fel fog tűnni szüleidnek, és valószínű, hogy nem is fognak tudni úgy tenni mintha észre sem vettek volna.
2014. márc. 26. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, és a 8-assal (ezek szerint) maximálisan egyformán gondoljuk, akárhogy is lepontoztatok!

Még egy előzetes lépést lehet tenni, ha először édesanyátokat hívod fel telefonon. Egy édesanya mindig megbocsát, és ha szeretnéd a kapcsolatot helyrehozni a családdal, ő lesz az, aki neked ebben segít!

Hívd fel telefonon, beszélj meg vele egy találkozót, beszéljétek át az elmúlt évek eseményeit, és örüljetek egymásnak! Utána már minden rendben lesz, ő segíteni fog neked!

2014. márc. 26. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Döntöttél már?
2014. ápr. 22. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!