Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak majd neki? Először...

Mit mondjak majd neki? Először találkozom az apámmal

Figyelt kérdés

Akkor hagyta el anyát, amikor kiderült, hogy ő terhes velem.

16 éves lány vagyok és nem tudom, hogy mit mondjak neki, vagy hogy egyáltalán hogy lesz...Annyira izgulok.

2014. márc. 11. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szevasz, fater!
2014. márc. 11. 16:58
 2/10 anonim válasza:
6%
Uhh.:/ Próbálj meg közvetlen lenni...mégiscsak az apud és szerintem nem venné rossz néven, ha nem egy szótlan, fagyott csaj lennél.:))
2014. márc. 11. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

"mégiscsak az apud és szerintem nem venné rossz néven, ha nem egy szótlan, fagyott csaj lennél." - aha ... akkor 16 évig hol a túróban bujkált?

kérdező, mondd neki, hogy csak azért találkozol vele, hogy a szemébe nézz azok után, hogy 16 évig le sem szrt ... tudom, ott van benned, hogy "jaj de jó, eztán nekem is lesz apukám!" - azért gondolkodj el, hogy milyen ember

2014. márc. 11. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Amugy jól meg gondoltad hogy találkoz vele?

Én biztos nem találkoznék vele 16 évig nem kereset,nem találkoztam vele akkor mi értelme van?

Szerintem csak fel zaklatja az életedet de ez csak az én véleményem.

Amugy ha már találkozol vele akkor probál vele normális felnötként viselkedni és szerintem beszéljétek meg mi hogyan volt.

Bocsi hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam

2014. márc. 11. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell ezt megtervezni, majd jon magatol :)
2014. márc. 11. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem nagyon értem minek találkoztok.

Pénz kell neki?

2014. márc. 11. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Neki kell izgulnia, hogy neked mit mondjon, ne izgilj ezen, a körülményeket nem ismerjük, nem lehet így bővebb tanácsot adni. Ha ő keresett fel téged, akkor bocsáss meg neki, és állj hozzá pozitívan. Mégiscsak az apád... sok sikert:)
2014. márc. 11. 17:34
 8/10 MrPifta ***** válasza:
78%
hogy van az, hogy minden válasz 0%-os eddig?
2014. márc. 11. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Talán megkérdezheted, hogy miért hagyott el titeket és eddig miért nem keresett! Lehet, hogy az ő verziója nem az, amit anyukád hitetett el veled. A csalódott nők szeretik a gyereket az apa ellen nevelni.

Elég sok ilyen esettel találkoztam már.

2014. márc. 11. 17:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Azért a "Szevasz,fater!"-nél kicsit többet szeretnék vele beszélgetni 16 év után.

Szeretnék vele találkozni, mert azért mégis csak az apám és bármennyire is nem vett részt az életemben, tudni akarom, hogy miért.

Anya nem hitetett velem el soha semmit, alig mondott valamit apáról.

Nem pénz kell neki, ez biztos, abból van neki elég.

2014. márc. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!