Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van esélyem hogy hozzám...

Van esélyem hogy hozzám kerüljön a lányom?

Figyelt kérdés

Párom apjánál éltünk mert a párom olyan indokkal jött hogy " nem szeret nálam lakni mert nem érzi jol magát."

Én meg náluk nem szeretek lenni mert a növére 9 éves kislánya is ott lakot mert az anyja ujra férjhezz ment és a gyereket a nagyszülökre dobta és egy kis szoba konyhában élnek..

Ott mindig megvoltak köztünk a konfliktusok amiböl az alakult ki hogy elkellett jönnöm onnan mert nem birtam sajnos a kislányom meg a párom ott maradtak mert ujra az a indok jött hogy nem szeret nálam lenni.

1. Otp tartozás van a lakásukon amit bármikor elvehet a bank.

2. A lakásban intenziven dohányoznak a kislányom mellet ami nem egészséges de öket nem nagyon érdekli.

Ez a ö oldaluk.

Az enyém.

1. Saját hitel/tartozás mentes 2 szobás lakásom van. 2.A lakás területén nem dohányzom csak az udvaron.

Ez gondolom nem annyira lényeges .

Kérdésemet kiegészitve.

Mennyi esélyem van arra hogy a kislányom hozzám kerüljön a kislányom és mennyi idő ez?

2014. márc. 21. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

És az hogy intenziven cigiznek a kislány mellet??

Az nem baj???

Meg amugy is ha a párom nem tilt el a gyermekemtöl az apjának ehez semmi joga nincs.

Mert a kislányomrol én és a páromon kivül senki nem dönthet.

Nem??

2014. márc. 21. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
attól még nem fogják elvenni tőle a kislányt mert cigiznek... bár lehetne ennyi eszük hogy egy csecsemő mellett nem szívják... természetesen az apósnak semmi köze hozzá hogy mikor láthatod, csak azt hittem az anyja se akarja hogy találkozz vele.. de ha ő engedi akkor apósnak nincs beleszólása...
2014. márc. 21. 21:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Mivel hogy az ö lakásában vannak megtiltotta hogy oda menjek sőt olyat is mondott hogy a lányát se keressem.
2014. márc. 21. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
A helyedben beadnám a gyermekelhelyezési kérvényt és keresnék egy nagyon jó ügyvédet. Az ügyvéd hátha talál valamit ami a te oldaladra billenti a mérleget. Mire vége lesz a pernek, lehet a baba már nem is fog szopizni úgyhogy az nem lesz már érv.
2014. márc. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!