Van esélyem hogy hozzám kerüljön a lányom?
Párom apjánál éltünk mert a párom olyan indokkal jött hogy " nem szeret nálam lakni mert nem érzi jol magát."
Én meg náluk nem szeretek lenni mert a növére 9 éves kislánya is ott lakot mert az anyja ujra férjhezz ment és a gyereket a nagyszülökre dobta és egy kis szoba konyhában élnek..
Ott mindig megvoltak köztünk a konfliktusok amiböl az alakult ki hogy elkellett jönnöm onnan mert nem birtam sajnos a kislányom meg a párom ott maradtak mert ujra az a indok jött hogy nem szeret nálam lenni.
1. Otp tartozás van a lakásukon amit bármikor elvehet a bank.
2. A lakásban intenziven dohányoznak a kislányom mellet ami nem egészséges de öket nem nagyon érdekli.
Ez a ö oldaluk.
Az enyém.
1. Saját hitel/tartozás mentes 2 szobás lakásom van. 2.A lakás területén nem dohányzom csak az udvaron.
Ez gondolom nem annyira lényeges .
Kérdésemet kiegészitve.
Mennyi esélyem van arra hogy a kislányom hozzám kerüljön a kislányom és mennyi idő ez?
És az hogy intenziven cigiznek a kislány mellet??
Az nem baj???
Meg amugy is ha a párom nem tilt el a gyermekemtöl az apjának ehez semmi joga nincs.
Mert a kislányomrol én és a páromon kivül senki nem dönthet.
Nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!