Muszáj, hogy a gyermek az apja nevére kerüljön?
nagyon hosszú a történetem nem szeretném teljessen elmesélni,de nem rég el inditottam az apa ellen egy apaság megálapitása iránti pert.
Ha az apa az elsö tárgyaláson el ismeri a gyermeket muszáj,hogy az ö nevére kerüljön a gyermek?
Nem szeretném most az én nevemen van a pici és semmi esetre sem szeretném hogy a gyerek az apja nevét kapja egyszerüen egy ien ember nevét ne kapja meg és kész...nem voltunk házasok együtt éltem vele 1 évet úgy menekültem haza Angliából.hiába kérdeztem meg a bíróságon a hölgyet hogy a nevére kerül e gyerek nem válaszolt ....
Köszönöm a segitséget!
Köszönöm szépen most azért kicsit meg nyugodtam !
Az én nevemen van a kislányom és képzelt apa van neki beirva de nem akarom hogy a nevét kapja se kötöjelell se máshogy :) és nagyon remélem hogyha ö ezt akarja is megtudom akadályozni ...
Szerintem ne kötekedjünk jó ? :)
Van neki egy fia egy másik nő től aki elöl elmenekült csak hogy ne kelljen fizetnie még hallani se akar róla a csaj közbe férjhez ment és azért hagyja a francba az egészet...és már ne haragudj kedves utolsó nem magamnak kell a gyerek tartás hanem a gyerekemnek /gyerekének mert nem tudom te mennyiböl nevelsz gyereket ha nevelsz...de nyilván tudod hogy 40 ezerböl nem lehet...Angliából menekültem el tőle szó szerint mert képes lett volna megrugdosni hogyha nem egyezek bele az abortuszba igy tudtam haza jönni meséljek még vagy kötekedni szeretnél ?:)
Amúgy igen tudom hogy akármien szar "apa" lesznek jogai de ő anno kijelentette hogy semmi áron nem jönne Magyarországra még akkor se fog haza jönni hogyha a szülei meghalnak söt olyan repülöre se ülne fel ami Magyarország felett repül el...erre mit mondjak ? ÁMEN
ha a fiát leszarja nem hiszem hogy pont a lánya kell neki
Amúgy én feltettem egy kérdés amire köszönöm a választ azoknakakik normálissan megtették :) de ez az oldal is arról szól hogy beszoljunk egymásnak gratulálok :)
Nyilvánvalóan vannak vele gondjaid, és nem akarsz tőle semmit...
De miféle hozzáállás ez, hogy azért a pénze csak kell, mert nem lehet 40 ezerből gyereket nevelni?
Minek kellett gyereket szülnöd a nincstelenségre, ha nem tudod saját erődből ellátni?
ha nincstelenbe lennék nem tudnék neki kaját adni éheznék nem lennne ruhája babakocsija és mi egyebe nem ?
tudtommal mindene megvan boldog fejlett gyerek és had én döntsem el miért szültem gyereket jo ?
Miért te képes lennél megölni egy magzatot gratulálok neked ...és én azt hiszem egy kérdést tettem fel amire választ vártam nem azt hogy TE kioktass miért szültem gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!