Mit akar ez a lany a fiamtol?
Eloszor is, nem vagyok "rossz anyos"!
A fiam minden baratnojet el fogattam, de a mostani kapcsolata nem tettszik. A lany nagyon szep (szilikon mellu, szep hosszu haja van nagyon apolt, igenyes) es egyetemista.
A fiam nem tul szep, elado egy vegyiaru uzletbe es egyaltalan nem illenek ossze.
Felek hogy a lany kihasznalja majd, vagy csak jatszik vele.
Peldaul? Drogok, vagy valami torvenytelen uzlethez adja a nevet.
A mai vilagba igenis vannak ilyenek!
Jézusom!
Azért, mert valaki szép, az már rögtön drogozik és bűnöző?
Én inkább tőled féltenék minden gyereket... Szegény tényleg hátrányos helyzetű, ha te nevelted - hátha most jobb környezetbe kerül.
Hiszen te még írni sem tudsz, és fröcsög belőled az előítélet!
Első blikkre én is azt gondoltam, hogy furcsa.
Műanyag, pénzes csinibaba meg az alulfizetett nem túl szép fiacskád.
Ez is egy érdekes mondat egy anyukától, hogy a fia nem túl szép na mindegy a tények makacs dolgok még egy anyának is.
DE!
A szépség relatív.
Másrészt: előfordul, hogy a gazdag gyereknek felnyílik a szeme és valami mást akar az élettől.
Elbeszélgettél valaha is a leányzóval?
Könnyen lehet, hogy a szülei nem foglalkoztak vele eleget és pénzzel kompenzáltak, ahogy az ilyen körökben gyakran megesik.
Pénz helyett talán érzelmeket akar. Ennyire nem tartod a fiad, hogy boldoggá tud tenni egy lányt? Valahol belül mi nők, mind egyformák vagyunk alapjáraton. Figyelmet, törődést akarunk.
Van egy érdekes történetem. Sok évvel ezelőtt az egyik régebbi munkahelyemre busszal jártam.
Ugye az emberek időre mennek, ehhez alkalmazkodnak így az utazó közönség nagy része mindig ugyan az volt gyakran ingáztam reggelente ugyanazokkal az ismerős arcokkal.
Volt köztük egy fiatal pár. A lány nagyon szép, szőke hosszú hajú, csinos karcsú, jól öltözött lány volt nagyon irigyeltem én is szerettem volna így kinézni.
És ez a lány mindig egy enyhén ragyás de azért egy férfias, de mégis egyszerűbb fazonnal volt. Egyértelműen együtt voltak ez látszott rajtuk.
Ha a pasi gazdag lett volna nem buszoztak volna majdnem minden nap.
Vajon miért volt vele a lány? Ki tudja?
Egy pénzes pasi ismerősöm mondta még nagyon rég, hogy elege van a buta csinibabákból egy idő után már jobban szeretné ha valaki egyszerűen csak megnevettetné.
Javaslom neked beszélgess el a fiaddal erről mert inkább neki kéne ezeket a kérdéseket feltenni.
Hívd meg a lányt és talán vele is tudnál beszélgetni. Lehet sok minden kiderülne, amire nem gondoltál...mellesleg azért nem volt semmi a fiadtól, hogy volt annyi bátorsága, hogy egy ilyen felső kategóriás bigénél bepróbálkozzon. Talán ez tetszett a lánynak.
Mellesleg az eseted nem egyedi. Elég ha egy ajtóval odébb nézek, a szomszédomban egy tavaly diplomázott pénzügyes csajszi él, brutál fizetéssel és átlag feletti külsővel. A párja se keres rosszul de meg sem közelíti a csaj fizuját és egy elég átlagos kis csávó, akinek már tavaly le kellett volna diplomáznia de még húzza a dolgot. És mégis prímán kijönnek pedig a srácnak ez a csaj egy teljesen más kategória.
Szóval ne ítélj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!