Boltban látom: miért van az, hogy néhány szülőnél a gyerek diktál?
Figyelt kérdés
Akkora tömött kocsikkal mennek egy-egy sima hétköznap, és az teli van játékkal. Egy ilyet hallottam is, szülő kérlelve szólt a kicsi, kb óvodásforma gyerekéhez, hogy annyi mindent megvettünk, elég lesz már? Nem? Még azt is? Na jó... és beletörődve levett egy újabb dolgot a polcról. Nekem ez nagyon úgy tűnik, mintha a nyúl vinné a puskát. Miért nem tudja a szülő megmondani a kisgyereknek, hogy most nem? Nem durván, de nevelve. Még ha sose fogynának ki a pénzből, akkor is... Jó ez? Az én véleményem szerint ez nem nevelés, hanem egyszerű ráhagyás. Nem csak szülinapra, névnapra, karácsonyra, gyereknapra kellene ajándékot venni? Hogy legyen mit várnia, és ne váljon követelőzővé.2014. márc. 19. 03:46
11/14 Tica0121 válasza:
Egyrészt mert sokkal kevesebb idő és érzelmi ráfordítás ráhagyni a gyerekre, mint megtanítani neki valamifajta értékrendet és mértékletességet, másrészt valószínűleg ő is így nőtt fel, harmadrészt azt hiszik az ilyen emberek, hogy ez a szeretet.... Ez az én véleményem!
12/14 anonim válasza:
Párom sem tud nemet mondani a kisfiának. Mivel én "mostoha" anya vagyok, én tudok.
Nagyon-nagyon szeretem a gyereket, de a pénztárcánk nem engedi meg, hogy minden bevásárlásnál kapjon valami 1-2 ezer ft-os dolgot....
13/14 anonim válasza:
12-es vagyok, miért is lett 0%-os a válaszom? Na mindegy :D
14/14 anonim válasza:
Nyomtam Nektek zöld kezet, mert én sem értem a 0%-ot, de mindegy. :)
Gyereknevelés meg bonyolult..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!