Más korombeli fiataloknak meg van engedve, hogy utazgassanak az országban ahova akarnak, nekem akkor miért nincs?
18/F vagyok, gyakran hallom társaságban olyanoktól akik annyi idősek kb. mint én, hogy elutaztak pl. Budapestre szórakozni meg ilyesmi. Őket simán elengedik a szüleik, hogy elutazhassanak távolabbra, Budapest pl. innen 100 km-re van. Engem meg az anyám nem akar elengedni sehova maximum az iskolám városába meg a környékbeli falvakra, nagyobb távolságokra nem enged elutazni tömegközlekedéssel.
Nem bulizni akarnék menni meg szórakozni, csak utazgatni, találkozni 1-2 internetes ismerősömmel.
Nem tartom igazságnak, hogy 18 éves vagyok már, aztán engem nem engednek el egyedül, amíg másokat már ennél fiatalabb korban elengednek.
Velem miért ilyenek?
18 vagy, de nem tudod megoldani ezt, se a barataiddal segitsegukkel, ide irkalsz hmm erdekes.
abban igazat adok h akit az eletben nem lattal, internetfreind, egyedul en se engednelek, leginkabb az elejen leirtak vegett.
Rajtad múlik hova mész csak viselni kell a következményeket. mi az hogy nem enged? 18 évesen ez nem kérdés.
valakinél valami nem stimmel ez nem normális állapot.14 éves koromtól egyedül 100 km felet utaztam a kollégiumba.16 évesen egyedül Spanyolországba (igen a szülők beleegyeztek de nem ők intézték).soha fel sem merült bennem hogy nem engednek, általában nem kérdeztem hanem mondtam hogy hova megyek és mikor jövök (nyaralás, kempingezés ,túrázás ,fesztiválok...)
Ui : a környező falukat 10-13 éves koromba haverokkal biciklivel fedeztük fel kb 80km körzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!