Anyám állandóan cseszeget amiért szerinte emo vagyok. Mit tudnék tenni?
Szerintem ha nyugalmat szeretnél, ne hergeld. Ez nem arról szól, hogy ne légy önmagad, és ne keresd az utad, de ha a békességnek az az ára, hogy otthon leveszed a kiegészítőket, és húzol egy otthoni pólót amivel neki nincs gondja, szerintem a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Azért valljuk be, szerintem amit az ember felnőttként hall van miért aggódnia anyudnak. Olyan útra léptél, amit én se kívánnék a gyerekeimnek. Volt szerencsém emo dalszövegeket olvasni, mert utánajártam mi ez a nagy felhajtás, hát szörnyű volt. /hozzáteszem nem ismerem a fent említett előadókat, ha nem emo zene akkor bocsi/
Beszélgess vele, és tartsd tiszteletbe az ő igényeit is amennyire csak tudod. Pl. ha vele mész valahová, akkor légy kicsit szolidabb mint akkor, ha a haverjaiddal töltöd az időt. Egy csomó vitát elkerülhetsz.
Amúgy az amibe most benne vagy, tényleg átmeneti, tehát ha nem akarod hogy anyuddal teljesen tönkremenjen a viszonyod a kamaszkorodba, akkor alkalmazkodj te is, ne csak elvárásaid legyenek vele szemben.
"Azért valljuk be, szerintem amit az ember felnőttként hall van miért aggódnia anyudnak. Olyan útra léptél, amit én se kívánnék a gyerekeimnek."
Tizbol tiz pont erre a ket mondatra.
Az teljesen rendben van,hogy aggódik,de ezek ruhák. Neki kifejezetten a ruhákkal van baja. Az,hogy mellette gyekorlatilag osztályelső tanuló és normális gyerek vagyok, nem számít. Próbálok rendesen beszélni vele,de folyamatosan csak azt szajkózza,hogy neki mennyire elege van belőlem és mennyire utál velem mutatkozni. Ez szerintetek jót tesz? Az,hogy mást sem hallok tőle,csak a zt,hogy egy óriási hiba,egy elcseszett hülyegyerek vagyok? Bármit teszek,nem jó neki és ez a zene segít elfogadnom ezt és tudatja,hogy nem vagyok egyedül. Ráadásul a banda nem valami goth depressziós szarrá drogozott banda,csatolom a képet. [link]
Pierce the veil a kép. Náluk kedvesebb,jobb embereket még nem láttam és anyum őket szidja,drogos hülye tinédzsereknek nevezi őket,úgy,hogy 25-30 évesek. nem őrültek,csak mások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!