Szulok! Ti mit tennetek, ha a lanyotok a masodik egyetemet kezdene el, es alig sikerulne neki par vizsgaja?
Én 1,5 évig jártam egyetemre. Megbuktam, de nem mertem otthon elmondani.
Egyszerűen közöltem, hogy rossz helyre jelentkeztem, megbántam. Átmentem egy másik iskolába (okj-s szakra), és sikeresen levizsgáztam. Annak nem örültek, hogy otthagytam az egyetemet, de kész tények elé állítottam őket, és elfogadták.
Barátnőm pedig érettségi után 1 évig rendezvényszervezést tanult. Aztán megunta, elment tanulni magyar szakos tanárnak.. Azt is megunta, fél évig dolgozott, majd elkezdett nappali tagozaton fodrásznak tanulni, levelezőn meg fogtechnikusnak. Később a fodrász sulit is ott hagyta...
Szerinted az ő szülei mit szóltak? :)
Igen, de elkezdett 1 egyetemet, majd otthagyta, de a lakast kellett fizessuk, mivel olyanokkal lakott egyutt, akiknek a szuleivel nagyon jo viszonyban vagyunk. Havi 80 EUronkba fajt, most ugyanezen a helyen van, ugyanennyi a lakber + mas koltsegek. Eddig alig sikerult par vizsgaja es el van keseredve, mert allitasa szerint masodik felevben meg nehezebb. Ezt szerette volna csinalni, amin most van, de szerinte tul nehez.
Amugy 2. nem nyelveken van, szoval nem tudom, mirol beszelsz.
Olvastam ez előző kérdésed és válaszaid is.
Nem mindenkinek való az egyetem vagy diploma, én nem is jelentkeztem mert tudtam hogy nem lenne motivációm és szorgalmam se tömény elmélethez. Lehet jobban is járok egy szakmával+érettségivel és némi nyelvtudással.
Húzhatod még a dolgot, de ha tényleg ennyire nem megy akkor érdemes most beszélni a szüleiddel, mert szvsz te nem fogod ezt elvégezni.
Ha nem túl személyes, miért jelentkeztél külföldi iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!