Miért ilyenek a szüleim?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A szüleim elég régimódiak de már kezd nagyon idegesítő lenni!! Olyan,mintha a 18. században lennénk kb.Ha veszek egy hajpakolást olcsón! és ápolni szeretném a hajam kiakadnak,hogy minek mert semmi értelme nincs a világon és átverés.. csak megakarom növeszteni a hajamat mert törik de még ezt se lehet.. nem vagyunk szegények! apám már tulságosan spórolni akar nem zavarja h van egy millió az kell erre meg arra.. de ha egy jó autóról lenne szó arra kerítene pénzt.. ruhát nem akar venni mert hogy minek.. 3-4 nadrágom van!!! (nem mind új) felsőim vannak az olcsóbb fajtából kb téli 10 db de vmelyik már másfél éves.. én ezt nem értem esküszöm.. nem fogják fel, hogy fiatal vagyok és vágyok dolgokra!! semmit nem hisznek el és buta sz.arnak néznek.. nem vagyok rba.nc! életembe 1 barátom volt összvissz mással nem feküdtem le és nemis csókolóztam.. bulizni már nem járok,d azelőtt se csináltam semmit!! mindig jól viselkedtem de ők úgy kezelnek,mintha egy drogos riba.nc lennék kb. mindennek lehordanak,én mindent szarul csinálok:( már segíteni is szoktam mégse vagyok jó és szeretetet se kapok!!! ha egy kabátot kérek a legolcsóbbat kell vennem és kérdezik hogy minek.. most is 2 évig volt ugyanaz a kabát 1 db de már kopik ezért kértem.. egyszerüen nem fogják fel pedig tényleg nem vagyunk szegények.. mit csináljak?:((((2014. márc. 8. 16:04
1/5 A kérdező kommentje:
Ja volt olyan,hogy ricinus olajos pakolást akartam csinálni de nem engedte mert szerinte hülyeség..más nők használják ezt a hajuk ápolására engem meg mintha ölni akarnék úgy visszatartanak
2014. márc. 8. 16:07
2/5 anonim válasza:
szörnyű az életed
(csak megsúgom, ha - mint írod - van 1 misi tartalékotok, akkor érthető, hogy a szüleid visszafogják a kiadásokat, mert az semmire nem lesz elég, ha ne adj isten elvesztik a munkájukat, vagy te egyetemre mennél)
3/5 anonim válasza:
Sokat segítene, hogyha leírnád neked mit jelent az olcsó és körülbelül milyen a valódi anyagi helyzetetek.
Mert hiába vagy fiatal és vágysz dolgokra ha nincs rá keret. (Én egy unikornisra vágyom, de egy nem létezik, kettő ha létezne sem lenne rá pénzem) Mert megeshet, hogy neked soknak tűnik a szüleid fizetése, de a valóságban kb semmire nem elég.
4/5 anonim válasza:
Nekem is 4 nadragom van, nem olyan keves az. Es miert baj, hogy masfel eves a felsod? Tudsz ra vigyazni? Keteves kabatnak jo esetben nem kell kopottnak lennie, vigyazz ra jobban. Majd veszel tobbet, ha sajat kereseted lesz, igaza van a szuleidnek, hogy nem szabad elherdalni a penzt.
5/5 anonim válasza:
Szegény :ccc Majd ha lesz időm megsajnállak. Képzeld, nekem meg 2 nadrágom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!