Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam apja vissza akar jönni...

A fiam apja vissza akar jönni hozzám. A gyereknek jó lesz így?

Figyelt kérdés

Volt párom nagyon sokat ivott ezért szakítottam vele. Akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, mikor megtudtam úgy döntöttem, hogy nem vetetem el. Több mint egy éve vagyunk külön az apjával, a kicsi lassan öt hónapos lesz. A volt párom úgy döntött, hogy vissza akar minket kapni és lemond az italról, ma eljött, hogy elmondja.

Szerintetek mit tegyek? Mi a gyerek érdeke?

2014. márc. 6. 20:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A gyerekem apja 7. éve tűnt el a GYEREK életéből(direkt írtam a "gyerek" szót csupa nagybetűvel, hiszen egymáshoz semmi közünk, a gyerekhez jön látogatóba, nem hozzám)! Ha most feltűnne, én sok mindent vágnék a fejéhez, ráadásul anyukám mesélte, hogy valamelyik nap látták őt bedrogozva, amikor kirándulni mentek, a gyermekvasút ablakából a Virágvölgyben egy padon ült belőve. Nos, én egy drogoshoz semmiképpen nem engedem a lányomat!!!
2016. aug. 6. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!