Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam apja vissza akar jönni...

A fiam apja vissza akar jönni hozzám. A gyereknek jó lesz így?

Figyelt kérdés

Volt párom nagyon sokat ivott ezért szakítottam vele. Akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, mikor megtudtam úgy döntöttem, hogy nem vetetem el. Több mint egy éve vagyunk külön az apjával, a kicsi lassan öt hónapos lesz. A volt párom úgy döntött, hogy vissza akar minket kapni és lemond az italról, ma eljött, hogy elmondja.

Szerintetek mit tegyek? Mi a gyerek érdeke?

2014. márc. 6. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha leszokott, nem csak ígérget, akkor fogadd vissza. De tisztázd vele, hogy egyetlen egy esélyt kap, ha azt eljátssza, akkor ennyi volt.
2014. márc. 6. 20:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Már egy hónapja nem iszik. Nem tudom mit érzek iránta...

A gyerekhez szinte naponta jön, de el nem viheti.

2014. márc. 6. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még egy kis időt adj magadnak, pár hónap alatt szerintem kialakul nálad, hogy mit érzel, nála pedig, hogy tényleg képes-e letenni normálisan az italt.
2014. márc. 6. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
egy fél évet várasd az összeköltözéssel, de úgy, hogy minden nap találkozzon a gyerekkel (na meg veled, hogy lásd iszik-e)
2014. márc. 6. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó.

Ez olyan, hogy délelőtt találkozik a gyerekkel és előtte nem iszik, amikor hazaér meg iszik. Ennyi.

2014. márc. 6. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholizmus egy gyógyithatatlan betegség, azért nem piál most mert nincs pénze rá mert nincs mellete senki aki eltatsa csak ezért akar vissza jönni.
2014. márc. 6. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 igen, erre én is gondoltam, de csak meg lehet érezni egy piáson másnap is, hogy ivott
2014. márc. 6. 21:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak óvatosan!

Egyelőre nem engedném, hogy hozzám költözzön!

Bizonyítson!

Nincs valami hátsó szándéka? Mondjuk, hogy állás, pénz hiány, stb.?!

Óvatos legyél, az alkoholizmus súlyosan rombolja a jellemet!

Aztán, amikor újrakezdi, akkor már nehezebb kitenni a szűrét!

2014. márc. 6. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Dolgozik?

Jól keres?

Fizeti a gyerektartást?

Ápolt?

Gondoskodó?

Vagy csak ígérget, hogy 2majd meglátod, hogy milyen jó fiú leszek"?

Csak a naív libák hiszik el, hogy egy alkoholista az ő, vagy a közös gyerekük kedvéért és érdekében megváltozik, leszokik az ivásról.

Lehet, hogy akár egy évig nem iszik, de aztán jön az első pohár sör, vagy feles, aztán újból lecsúszik a lejtőn, s a talponfekvőben találod meg.

Érdemes kockáztatni, hogy tönkremenj és a gyerek csecsemő és kisgyerekkorát is feszültségben, rettegésben töltsétek?

A világért sem kötlöznék vele össze.

2014. márc. 6. 22:06
 20/21 anonim ***** válasza:

"Tipikus szöveg, hogy a gyerek miatt megváltozom. De mindig kamu."

Nem, ismertem olyat akinél tényleg ez történt, és megtartotta haláláig. Mástól is hallottam hasonló esetet. De mindkétszer rögtön a gyerek érkezésekor hagyták abba az ivást. Az lehet, hogy 100-ból egy ilyen, de azért van. Egyébként 1 év teljes alkoholmentesség után tekintik úgy, hogy nem iszik.

2014. márc. 6. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!