Szerintetek tenyleg olyan rossz gyerek vagyok mint aminek leirnak?
Tanulok ezerrel, ugyved akarok lenni,
19 eves vagyok nem fiuzom, nem jartam meg senkivel nem azert mert nem lett volna kivel hanem mert en akartam igy. Tizenevesen egy lanynak jarni valakivel szerintem vicc, a fiu csak ugyis arra megy mig kinem tombolta magat, ugyhogy errol ennyit.
Nem iszom, nem drogozom, nem oltozom feltunoen, nem hordok, sminket, nem viselkedem feltunonen, az iskolaban csak jo velemenyt tudnak mondani. Iskolabol egybol haza tartok ora pontossaggal erkezem be a hazba.
Mikor Magyarba eltunk kituno volt a bizonyitvanyom,
itt kulfoldon eleinte nagy szenvedes volt a suli, de mar felzarkoztam itt is jok a tanulmanyi eredmenyeim, es ugyved szeretnek lenni.
A szuleim megis lehordanak mindennek, az mondjak hogy orulnom kene hogy ilyen szuloket kaptak mint ok, en erre meg azt mondom hogy ja de ti is hogy ilyen lanyotok van mint en akinek csak a tanulas jar az eszeben, nem fiuzik, nem zullik, nem drogozik, nem a f**sz jar az eszebe allandoan, mert hat megkell nezni a velem egykoruakat tobb f**szt fogtak mint kilincset. Velem is nagyon jol jartatok....
Erre elkezdik : Na es mit kezdjuk mi egy ilyen gyerekkel?
Nem fozol nem, mosod ki a ruhankat, csak a magadet mosod ki csak a te szobadat takaritod ki a tobbi haz resze meg le van sz**rva.
Megjegyzem ez nem volt mindig igy, de mivel mindennap 3.30 pm erek haza sulibol, es rengeteget kell tanulnom, felevente vannak a vizsgaim, mindenbol emelt szintet vettem fel, es az egesz angolul megy raadasul erettsegi elott allok, utolso eves....
Igen nem nagyon van idom 15.30 kor feltenni a huslevest, meg a nokedlit, meg a rantotthust ott orizni mire elkeszul mind a harom vagy ketto, aztan osszeramolni az egesz hazat furdotol a nappaliig ami rumlit ok csinalnak.
Es este leulni tanulni, ha van ra energiam, meg ha fog az agyam egyaltalan este....
Ja meg dolgozom is igaz 2 napot penteken meg szombaton, de az is faraszto..mert sosincs piheno...vasarnap meg mehet a nagy tanulas hetfore.
Ja meg visszadumalok...nem vagyok tisztelettudo mert kivedem magam ha kiforditjak amit mondok, meg ha leocsarolnak mindennek....
Bevallom igen visszadumalok! Ezaltal nem vagyok "tiszetelttudo."
Megjegyzem, nem is csoda en probalom tartani a normal iramot, de hat nekik az nem eleg...
Meregbe jovok mert, ha a velem egykoruakat nezem, nekik mar mindenben volt reszuk megis megfelelnek, en nekem semmiben se en megse vagyok jo....hat akkor hogy van ez?
Vagy azt szeretnek ha innek, drogoznek, egyik heten Petit a masik heten Jozskat a negyediken meg Antonio Gonzales-t vinnem haza? Vagy most mi van?
Akkor jo lennek? Vagy ha otthagynam az iskolat elmennek keresnek 4,000 dollart es szepen kezbe adnam nekik?
Mert mar sokszor hallottam toluk hogy nem kotelesek engem eltartani, 18 eves vagyok...
Dolgozom, minden amit nekem kell en fizetem, kiveve a lakast amiben lakom, meg az etelt, ezen felul ruha, iskola, kulon nyari iskola, kinti eves, ivas, mozi, vagy akarmi...azt en, nem is varom el toluk hogy ezeket ok fizessek, de mar az nagy segitseg az nekik ha ki akarok menni akkor nem toluk kunyeralok, vagy ruhat nem kell nekik venni stb. 3 eve van ez igy....Sztm ez is nagy segitseg, ha kell valami megveszem magamnak.
Meg ha ok beszorulnak neha akkor kisegitem oket.
Nem tudom, esetleg ha az igazat írnád le... a szöveged tele van annyira ordító túlzásokkal, hogy ez alapján semmit sem lehet megítélni.
Egyébként hová szoktak "beszorulni" a szüleid, ahonnan kisegíted őket néha? (csak kíváncsiságból)
"azt mondom hogy ja de ti is hogy ilyen lanyotok van mint en akinek csak a tanulas jar az eszeben, nem fiuzik, nem zullik, nem drogozik, nem a f**sz jar az eszebe allandoan, mert hat megkell nezni a velem egykoruakat tobb f**szt fogtak mint kilincset. "
Atyaeg, te ilyen szavakat hasznalsz a szuleid elott? O.o
Muveltnek tartod magad, es azt mondod, "magyarba"?
Nem tudom, nekem egy kicsit kitalaltszagu a tortenet, egy kituno tanulo nem fogalmaz ilyen hibasan.
Csak a mosashoz fuznek valamit: nem pluszmunka mindenki szennyeset kimosni ahelyett, hogy kivalogatod a sajat ruhad es csak azt mosod.
Fozni meg nem kell mindennap, eleg hetente haromszo, negyszer.
Keress barátokat akkor kevésbé fog zavarni a szüleid hülyesége, na meg lesz aki meghallgat.
"nekik mar mindenben volt reszuk megis megfelelnek, en nekem semmiben se en megse vagyok jo"
Nagyon végletesen gondolkozol és olyan mártírkodásnak hat amit csinálsz.
Szerinted két lehetőség van, sulit otthagyni és b*szni orrba szájba, vagy pedig otthon gubbasztani mint valami apáca és magolni.
Legyen egy kis életed...
Kezdjük ott, hogy már nem vagy gyerek, tehát elvárható lenne, hogy ha van ingyen laknod és enned, akkor besegíts otthon.
Másrészt nem nagy büszkeség egy antiszociális és nagypofájú gyerek. Kicsit visszavehetsz az arcodból.
Harmadrészt, ha egy érettségire ennyit kell készülnöd - akármelyik országban is - egy jogi iskolával nem fogsz megbirkózni. Ilyen antiszociális jellemmel nem leszel jó ügyvéd úgyse. És ugyan nem írtad, de elég sok helyen az ilyen szakma gyakorlását állampolgársághoz kötik, ennek legalább nézz utána előtte. Meg hogy a tandíjat miből akarod fizetni, milyen előképzettség szükséges, stb.
Más szemében a szálkát... az érvelésed gyenge, túlzó és sehol egy bizonyíték. Gyenge vagy és úgy viselkedsz, mint egy átlagos 11 éves kislány. Gondold át kicsit a dolgot. Ja és meghallgatnám a másik oldal véleményét is, anélkül ugye nem lehet ítéletet hozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!