Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Többi lent.

Figyelt kérdés
15 hónapos a lányom, én 20 éves vagyok. Egyszerűen mindennap van egy olyan pillanat hogy ránézek és elkap a sírás és nem tudom, abba hagyni, már néha úgy kell magam türtőztetni.. szerintem ez már átlépte a nem normális határát, mi lehet ennek az oka vagy mért van ez?? Van valaki aki ugyan így van mint én? Talán azért mert annyira egyedül érzem magam? 16 éves voltam amikor elköltöztem otthonról, és mindig úgy éreztem nem vagyok fontos senkinek.. most meg van egy lányom akinek tudom fontos vagyok.. és már megint rám jött a sírás
2014. febr. 24. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
a kérdésedben ott a válasz ... boldog vagy, hogy van valaki akinek te vagy minden
2014. febr. 24. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
15 hónapos a lányom, én 20 éves vagyok.-Nem normális.
2014. febr. 24. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

hamar bekaptad a legyet...

menj dolgozni, a szalag mellett majd nem lesz időd hülyeségeken gondolkozni

2014. febr. 24. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Hát azért nem mindegy,hogy örömödben kap el a sírásra ha ránézel a kislányodra vagy bánatodban.

Lehet én nem értettem meg az írásod de nekem nem egyértelmű.

2014. febr. 24. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem normális..

Az igen, yg örülsz, hogy van egy lányod, de ez 15 hőnap után már túlzottt érzelemkitörés.

Ez hasonló ahhoz, hogy mint a szülés utáni depresszió(ami a hormonválozástól van, és meg is tud maradni) csak túlzott örom...

Mivel már te sem tartod önmagadon természetesnek, akkor ez mar komolya baj... Kisebb hatásra átmehet a másik irányba...

Szerintem nem ártana egy szakember neked...

Mivel úgy veszem ki nem nagyon tudsz amúgy hova, kihez fordulni

Szerintem pont ebben van a baj forrása... Senki nincs melletted, senkinek nem vagy fontos úgy érzed... S a gyereked pedig igen, rád van utalva ő eleve szeret..stb...

Ez pedig nem lesz jó egyikőtöknek sem.

Kell neked saját élet, nem csak yan amí a gyerekedhez köt.

Egyedül nagyon nehez ebből kilábalni.

2014. febr. 24. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
A hormonok miatt van probálj magnéziumot szedni, citromfű teát, halolaj kapszulát, minél többet mozogni, figyelni az étkezésre.
2014. febr. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!