Apámmal beszélgettünk hogy ő hogy osztaná el a lottó 5 ös nyereményét ha megnyerné.És ő azt mondta hogy 300 millió megtartana magának,és 1-1 milliárdot adna nekem és a kisebbik lány tesómnak.De ez úgy van hogy a szüleink elváltak,én apámmal élek,a tesó pedig anyámmal.De tesóm nem jár hozzánk látogatóba,fel sem köszönti apát a születésnapján stb.Én természetesen nagyon szeretem apát.Normális ez hogy akkor ugyan annyit akar neki is adni amit nekem?szerintem nem.Mert figyelembe kellene azért venni egy pár dolgot.Látom hogy apa mégis jobban szereti a tesómat mint engem,pedig nem is beszélnek meg semmi.Szerintem amúgy ez azért van mert én nekem még nem volt barátnőm és ezért lenéznek.Tesómnak meg volt pasija.Csak ennyibe jobb tőlem,én kitűnő tanuló voltam,tesóm pótvizsgával ment át év végén..De persze akkor is ő a legjobb.De azért azt is figyelembe vehetné apám hogy én rendes voltam vele.Volt olyan hogy anya mondta hogy költözzek hozzájuk,de én nem költöztem mert szeretem apát.Pedig akkor jobbak lettek volna az életkörülményeim, nem az lett volna hogy egész télen nem fűtünk,meg csak kenyeret eszek.Apám állandóan megbánt ilyeneket mond hogy hülye,bu*i gyerek...tesómra meg nem is mond rosszat csak jót úgy hívja hogy Annácska.Amikor kaptam az iskolától ösztöndíjat akkor az egészet oda adtam apának a rezsire,meg hogy feltudjuk újítani a lakást...de ez sincs figyelembe véve.Tesómnak mindene megvan ami kell.Tényleg igazságos az ha ugyanúgy osztaná szét a nyereményt? Mert nekem az is rosszul esik,hogy a születésnapokon,névnapokon anyától sokkal több ajándékot kap tesóm. Pl én nem kaptam semmit se születésnapomra,se névnapomra.De apa mindig úgy veszi tesómnak az ajándékot ahogy nekem.Sőt még ő többet is kapott mint és.Mert mindig tusfürdőt,sprayt kapunk...de én névnapomra és születésnapomra is csak egy sprayt kaptam...szerintem ez nem igazságos
Remélem nem nyeri meg, mert b#szki te nem érdemelsz meg egy forintot se. Nem lenne elég 1 milliárd? Istenem, de taho vagy!
2014. febr. 15. 20:50
2/18 anonim válasza:
Mit meg nem adnék hogy ilyen gondjaim legyenek !
2014. febr. 15. 20:51
3/18 A kérdező kommentje:
Az volt a lényege a kérdésemnek hogy igazságos-e ez!!?Nem az hogy én mennyivel elégednék meg...
2014. febr. 15. 20:52
4/18 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy ettől még apukád ugyanúgy szeretheti a tesód?
Kicsit gondolj bele, mit érezhet ő. Igaz, nem ismered apud, de arra nem gondoltál, hogy valamennyire mégis csak szeretné visszakapni a lányát?
2014. febr. 15. 20:56
5/18 anonim válasza:
Te jó ég.
1. Meg se nyerte, de már panaszkodsz, hogyan kellene szétosztani.
2. Ha az apámtól kapnék egymilliárdot, pont nem érdekelne, hogy a testvéremnek is annyit adna, mégha nem vagyunk jóban. Ember, akkora összeg az egymilliárd, hogy az unokáid is megélnek belőle, és te még kifogásolod, hogy többet akarsz?????
2014. febr. 15. 20:58
6/18 A kérdező kommentje:
akkor vegyetek már például 5 millió forintot.Hogy pl akkor 2,5-2,5 milliót osztana szét.az igazságos lenne?nem nekem kellene a többet adni,mert csak én élek vele...
2014. febr. 15. 21:01
7/18 anonim válasza:
A tesód is a gyereke. Így tejesen normális ,hogy apád annyit adna neki is mint neked.. Miért tenne különbséget? Mert vele élsz? és???te is a gyereke vagy a tesód is. Ha nem élnél vele akkor is annyit adna neked mint a tesódnak.
2014. febr. 15. 21:04
8/18 anonim válasza:
De nem fogja megnyerni!
2014. febr. 15. 21:06
9/18 anonim válasza:
Épp annyira a gyereke ő is, mint te.
2014. febr. 15. 21:07
10/18 anonim válasza:
Az a normális, ha szülő nem tesz különbséget a gyermekei között. Az hogy a szülővel ritkábban találkozó gyerekkel kevesebb a surlódása a szülőnek az természetes.
Mikor még otthon laktam, és húgom kint tanult, akkor húgommmal beszélve soha nem emelték fel a hangjukat abban a pár napban, amikor akkoriban párhavonta hazajött.
Most meg hogy én lakok szülőktől távol, húgom meg most pont otthon, őt szokták néha "piszkálni".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!