Szerintetek ez normális?
Most az ilyen "apróságokat" hagyjuk, hogy apád Rád mond dolgokat, s koncentráljuk a lényegre.
Nos, teljesen korrekt eljárás, hogy mindkét gyerekének ugyanannyit adna. Amúgy totál az ő dolga, hogyan osztaná el, akárhány millió.
Kicsit ferde dolog nekem, hogy itt méricskélsz és pattogsz azon, hogy mi az igazságos. Végy példát apádról, aki kellő nagyvonalúsággal tudja kezelni a dolgokat s méricskélés nélkül egyformán juttatna mindkét leszármazottjának (miközben magának tartaná meg a legkevesebbet). Nem derült ki olyasmi, hogy a másik gyerek valami durván méltatlanná vált volna a szeretetére, miért ne kapna ő is? Értem én, amit mondasz, Te nélkülöztél és segítesz, amit tudsz, de nem lehetsz az a magasfokúan jó, ha ezt elszámolod, felhozod, vered az aszalt, hogy ezt tettem, nekem több JÁR! Ez így nem jó. Neked sem.
Kérdező, az értékrendet sajnos tudja torzítani az anyagi nélkülözés, szerencsére a Tieddel még nincs gond. Képezd magad, küzdjél, hogy sikeres férfivé válj.
Ha apád gazdaságilag nem is túl versenyképes, nélkülöztök, örülj hogy az alapértékei nem torzultak. Lányok szigorúbban ítélik el az apák gyengeségeit, hibáit (ösztönösen előbb az apától, majd férfjtől várják a biztonságot), ezért húgodra ne neheztelj.
36F
Ezt írod: Mert nekem az is rosszul esik,hogy a születésnapokon,névnapokon anyától sokkal több ajándékot kap tesóm.
Szóval neked rosszul esik, hogy a tesód többet kap az anyjától, akkor esetleg a tesódnak is ugyanilyen rosszul eshetne, hpgy te meg többet kapsz apukástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!