Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy változtassak a kapcsolatu...

Hogy változtassak a kapcsolatunkon?

Figyelt kérdés

Anyám egy elkeseredett, szerintem depressziós ember, utálja apámat, de nem tudnak elválni (ne firtassuk, nem írom le a körülményeket, de egymás idegeire mennek).

Anya sose volt velem érzelmes, nem puszilgatott, nem ölelt meg, semmi ilyesmik. Csak felszínes dolgokról beszélünk, hogy pl milyen napunk volt. Semmi komolyabbról...

Csak munkába jár, barátai nincsenek, és főleg emiatt szomorú mindig.

Szeretnék valahogy változtatni ezen, szeretnék egy boldogabb anyukát, akivel néha megöleljük egymást. Viszont olyan szintű a helyzet, hogy képtelen vagyok ezeket megtenni.. Próbáltam, de egyszerűen nem ment. Egy szeretlek-et sem hallottam tőle soha..

2014. febr. 23. 22:22
 1/6 A kérdező kommentje:

Amúgy annak kapcsán tettem fel a kérdést, mert 2 hete volt a szülinapja, kerestem születésnapi köszöntős verseket, mindegyik olyan érzelmes volt. Éjszakákon át a beteg ágy mellett vigyázott rám, meg mindig meghallgatott, sosem kiabált, minden bajban segített...

Nem tudtam mit írni a lapra, mert minden versikében ilyenek szerepeltek és én ilyen dolgokra nem emlékszem. Ha beteg vagyok, voltam, lerendezte annyival, hogy majd meggyógyulok. Sose virrasztott mellettem.

2014. febr. 23. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nehéz, de tedd magad túl rajta. Vannak emberek, akik képtelenek meleg érzelmeket táplálni másik ember iránt (még ha közeli rokon is), ilyenek, így születtek.
2014. febr. 23. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok túl érzelmes, de ez már nagyon gáz.
2014. febr. 23. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Együtt laktok?
2014. febr. 23. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
17, igen
2014. febr. 23. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet azt hiszi,igy a jó neked.Lehet nem tudja hogy vàgynàl komolyabb beazèlgetèsekre,nèha egy ölelèsre.Szerintem mond meg neki.

A règi dolgokat, hogy mit hogy kellett volna,azt inkàbb ne firtasd,azon màr úgy sem tudsz sajnos vàltoztatni.

2014. febr. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!