Tudnátok tippeket adni? (Apa-lánya kapcsolatról lenne szó) Többi lent!
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy most tudtam meg nem rég, hogy az apám nem a biológiai apám. Az az ember aki nevelt engem 13 éven keresztül, az cserben hagyott a barátnője kedvéért. Van egy húgom, akivel ezek szerint féltestvérek vagyunk. Az apám (vérszerinti) verte az anyámat amikor terhes volt. Nem tudok róla semmit. Se a nevét, semmit. A húgomat a nevelőapám és a barátnője elhalmozza mindennel, megveszik őt kilóra. Én nekem elegem lett belőlük, így nem megyek hozzájuk már 3 hónapja. Ezek lennének a kérdéseim:
Felkeressem a biológiai apámat?
És ha igen, akkor hogy?
Anyumnak hogy számoljak be ezzel?
Az értelmes válaszokat köszönöm! 13/L
2014. febr. 18. 18:33
11/13 A kérdező kommentje:
Állítólag keresett már mikor kicsi voltam, de nem engedték, hogy megtaláljon mert azt mondták hogy azért nem engedték a közelembe, mert rossz ember...
2014. febr. 18. 19:17
12/13 anonim válasza:
anyudnak tedd fel a kérdéseid. ő ismerte az igazi apukád és tudja hogy hogyan reagálna ha megismerne... sok sikert mindenesetre:)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. febr. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!