Akik külön költöztek már a szüleiktől, milyen gyakran járnak haza? Milyen messze laktok egymástól?
Havonta másfél havonta megyünk a szüleimhez 60 km, oda én haza megyek saját szobám van stb.
A férjem édesanyjához évi 3-4szer kb 140 km
Neki az nem otthona, az édesanyja a párjához költözött , tehát hozzájuk megyünk.
4 éve élünk együtt. Előtte kicsit gyakrabban jártam haza a koliból.
Jah a vicc, hogy anyósomék és a szüleim tőlünk az ellenkező irányban laknak. Karácsonykor vicces még most is, hogy van autónk míg megjárjuk 400 km, de amikor buszoztunk..hajjajj volt..
Jól lepontoztak mindenkit...
Zárójelben még hozzátenném, hogy nekünk nehezíti a helyzetet az, ogy nekünk a hétvégénk hétfő keddre esk, tehát minden szombat vasárnap dolgozunk. A szülők pedig nem így vannak, tehát ha megyünk az nekünk szabi...csere..vagy valami más megoldás..
Plusz ilyenkor nem 1 déutánra szaladunk, hanem minimum 2 éjjelt megyünk..ianyósomék gyakrabban jönnek ozzank, anyukámék kevésbé
Utolsó előtti
Kb. 3 perc sétára lakunk az én szüleimtől, barátom szüleitől 10 percre.
Minden nap beszélek a szüleimmel, ha nekik vagy nekem szükségem van valamire beugrunk egymáshoz, de ritkán ülünk egymás nyakán. Hetente egyszer biztos találkozunk, de akkor sem otthon, hanem elmegyünk kutyát sétáltatni, elvisszük a gyereket edzésre stb.
A párom szinte minden nap haza ugrik, de az Ő szülei betegek, segít nekik bevásárolni vagy az otthoni teendőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!