Mit csináljak, hogy megnyugodjon? Azért nem akar elengedni apához, mert a barátom ott lesz
Ha anyánál vagyok, a barátom hétköznap nem jöhet hozzánk, vagy ha nagy nehezen kikönyörgöm, akkor is csak 7-ig maximum. Ezért anyánál nagyon ritkán vagyok huzamosabb ideig.
Tegnap elszóltam magam előtte és megtudta, hogy apa megengedi, hogy a barátom velem aludjon hétköznap is és most nem akartja engedni, hogy menjek apához, hülyébbnél hülyébb kifogásokat talál ki.
Nem tudom, hogy mi a baja, mert a szexhez nem kell éjszakának lennie, gyógyszert szedek, szóval védekezünk is.
20! A 17-es válaszoló vagyok, egyetértek veled, bármilyen meglepő!
De az azon a tényen nem változtat, hogy sajna teljesen más világot élünk és azt gondolom nem csak ez a generáció hibáztatható ezért!
Emiatt úgy hiszem, hogy a szülőknek nem tiltakozni kell, mert ugye, ha akarja úgyis megteszi, sokkal inkább beszélgetni vele, segíteni neki, elmondani a következményeket és éreztetni,hogy a BAJBAN merjen szólni és engedje, hogy segítsenek neki!
Rég volt az a világ, hogy esküvő után volt szex, de az is elég régen, hogy 18 éves kor után. Végülis 16 évesen az ember már pl gimi harmadikos kb, más világ!!!
Ezért nem őt kell itt mindennek elhordani és jó döntésnek tartani, hogy anya tiltja az apától(!), csak mert ott a barátja.
Jezusom.. Mennyi álszent...
A lány védekezik,jól tanul, feltehetőleg nem is egy 2 hónapos kapcsolatról van szó.
Miért kell hülyeségekekkel jönni, hogy terhes lesz meg elrontja az életét? Badarság. Én is szexeltem 16 évesen, most 21 vagyok se nem vagyok terhes és abortuszom se volt. És megsugom nektek... Elképzelhető hogy a ti gyerekeitek is fognak szexelni ennyi idősen, de nem fogtok róla tudni a hozzáállasotok miatt.
"Rég volt az a világ, hogy esküvő után volt szex, de az is elég régen, hogy 18 éves kor után."
Abban a régi időben pedig az esküvő volt ritkán 16 éves kor után. :D
Ott a pont! :)
Amúgy itt nem az volt a kérdés, hogy mi a vélemény a 15 évesen elkezdett nemi életről.... Hanem, hogy mit csináljon, hogy megnyugodjon az anyja! Az itt válaszolók egy része kb. az anyuka fejével próbálta megadni a választ.
Én voltam a 3, 6, 17, 20 voltam. Egy kicsit elragadtattam magam... :-P
Amúgy én 17 évesen kezdtem, de akkor aztán belecsaptam a lecsóba, tehát nem vagyok egy kicsit sem prűd.... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!