Mit csináljak, hogy megnyugodjon? Azért nem akar elengedni apához, mert a barátom ott lesz
Ha anyánál vagyok, a barátom hétköznap nem jöhet hozzánk, vagy ha nagy nehezen kikönyörgöm, akkor is csak 7-ig maximum. Ezért anyánál nagyon ritkán vagyok huzamosabb ideig.
Tegnap elszóltam magam előtte és megtudta, hogy apa megengedi, hogy a barátom velem aludjon hétköznap is és most nem akartja engedni, hogy menjek apához, hülyébbnél hülyébb kifogásokat talál ki.
Nem tudom, hogy mi a baja, mert a szexhez nem kell éjszakának lennie, gyógyszert szedek, szóval védekezünk is.
ma 16:47
Most nem az a lényeg, hogy milyen hatásai vannak a fogamzásgátlónak. Nem a piacon vettem, hanem az egyik legjobb nőgyógyász írta fel, vizsgálat után.
Én akartam a gyógyszert, nem a barátom. Nyugodtabb vagyok így.
Nem kérdezgetem a barátomat hülyeségekről, mert ő is tudja a választ és én is, hogy mi lenne akkor, ha terhes lennék.
Nem akarjuk tönkretenni az életünket azzal, hogy fiatalon legyünk szülők.
Igen, képes lennék egy abortuszt elviselni, ahogyan sok minden mást is.
ma 16:54
Ja, szóval nekem nem lesz karrierem, mert lefekszem a barátommal. Aha, értem... Akkor feleslegesen csináltam meg a felsőfokút angolból, hiába megyek most tavasszal középfokúra egy másik nyelvből és hiába teszek előrehozott érettségit.
Attól, mert nekem nem a tanulás az első és nem a könyv felett görnyedek egész délután, még lehet belőlem valaki.
Hogy lehet valaki ennyire beszűkült látókörű?
Feltűnt már, hogy nem csak a kérdés kiírója tud pontozni? :)
Szerintem inkább az a gyerekes, akinek néhány százalék jelenti a mindenséget.
Milyen naív emberek járnak ide. Mit gondoltok, hogy más 16 éves nem él szexuális életet a mai világban????
Tényleg ezt hiszitek?
Természetesen nem 100%-os biztonság, de inkább gondoljon erre. Arról nem beszélve, hogy az egy dolog, hogy anya ezzel nem ért egyet, DE ha tiltja, fog változni valami??????
Nem, csak kizárja még jobban az életéből!
Felvilágosítalak, semmit nem jelent. :) Konkrétan lesz*om. Csak feltűnt, és megjegyzésre érdemesnek találtam! :)
DE! Te csak hajtod a magadét, nem nyugszol, és nem érted anyukádat, annak ellenére, hogy itt már a 2. oldalon próbáljuk észérvekkel leírni, hogy mi az aggodalma anyukádnak. De te nem érted. Még mindig. :( Feladtam. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!