Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? A párom látni sem akar, nem veszi fel a telot, mert féltékeny voltam, és elege van. Mit tegyek, hogy megnyugodjon?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hagyd békén egyelőre. Ne zaklasd, hagyd hogy napirendre térjen. Ha kellesz neki, keresni fog. Ha nem, akkor tanulsz belőle, hogy a köv. pasinál ne legyél féltékeny hisztis hp. Ezzel minden férfit elvadítasz.
2010. ápr. 28. 16:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk várj. És máskor ne legyél féltékeny.
2010. ápr. 28. 16:22
 3/14 A kérdező kommentje:

nehéz várni

mert ő a gondolataival saját magát nem lenyugtatni szokta, hanem a végén mégjobban felpörgeti magát ettől félek

2010. ápr. 28. 16:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Pedig már épp eleget tettél azért, hogy felpörgesd.
2010. ápr. 28. 16:26
 5/14 A kérdező kommentje:

szörnyű ez a tehetetlenség

azt hittem, ha elmondom mi nyomaszt, akkor megnyugtat, nem pedig megutál

és mindig ezt hiszem

2010. ápr. 28. 16:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Nehezen hiszem el, hogy csupán ennyiről volt szó.
2010. ápr. 28. 16:56
 7/14 A kérdező kommentje:

sokat voltam féltékeny, van is okom rá, csak soha nem tudom bizonyítani, és ő mindig letagadja

tehát mindig csak a szándék van meg, hogy mást akar, tettek meg nincsenek

pl fent van egy társkeresőn, de nem ír senkinek

és letagadja,hogy az másnak az adatlapja

pedig a gépében benne volt a felhaszn neve, ami persze már nincs a gépben

szóval ilyenek a problémáim

és ő tagad és ő gondolkozik rajtam

2010. ápr. 28. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:

az egy dolog amit leírtál. de az egy másik dolog hogy te a gépében meg a személyes cuccaiba nézelődsz???????!!!:O:O én lány vagyok, de ez kiakaszt! szerintem gerinctelen dolog. a féltékenység is gáz, de hogy ez? még akkoris ha okkal vagy féltékeny...

figyelj. egyet fogadj meg: ne keresd! ennyi. így is te nyomtad fel az agyát, most hagyjad, ne idegesítsd jobban. hiddel idővel lenyugszik, és akkor keresni fog, és megbeszélhetitek. ha nem fog keresni, sok hetek mulva se... nos akkor így jártál:/ következőleg okosabban:)

2010. ápr. 28. 18:43
 9/14 A kérdező kommentje:

ha nem nézek a gépébe, ,soha nem tudom meg, hogy társkeresőzik mellettem

szóval a legjobb, hogy dugjam a fejem a földbe, mint a strucc?

2010. ápr. 29. 12:06
 10/14 A kérdező kommentje:

amúgy még mindig csak annyit ír, hogy neki van igaza

és ideges

2010. ápr. 29. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!