Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? A párom látni sem akar, nem veszi fel a telot, mert féltékeny voltam, és elege van. Mit tegyek, hogy megnyugodjon?
erre csak annyit tudok mondani, h nemrégen a kezembe akadt a párom mobilja,a kutyusa a háttér, és gondoltam megnézem a többi képeket, aztán az smseket...(mert az ember kiváncsi)talltam is egy olyat h nyuszika i szeret
mondanom sem kell h kiakadtam, mikor megjött persze rögtön tudta baj van , én pedig elmondtam neki,nemh megsértődött, hanem nevetett felhívtuk közösen a számot és egy pasi volt, a munkatársnak a bartja, ugyanis kölcsön adta a telóját....persze viccesen megjegyezte h ejnye bejnye h belenéztem a telójába:) lényeg tapasztalatból mondom(csaltak már meg)azt az ember 1 érzi, 2. ha nem lenne semmi nem lenne dühös, mert ha szeret vki valakit nincs a másik előtt titka, mi legalábbis így vagyunk ezzel
de ő azért dühös, mert én mindig ezt csinálom
és mindig magyarázkodnia kell
és ha nincs semmi, akkor is rémeket álmodom!!!!
nem tudom miért van ez?
ugyan így vtam előzővel, miután szakítottunk ki is derült h megcsalt, csináld azt ha rád jön a féltékenység ne szólj semmit, csak figyelj, vagy vicces keresztkérdések max:) nálam bevált,de semmi kép ne mond el neki
ugyis kiderül ha van vmi nyugi
utolsó vtam
most ott tartunk, hogy nem szólok semmiért
valahogy így alig van köztünk kommunikáció
nem beszél a napjáról, a munkájáról
most épp el kezdtem őt hanyagolni
majd meglátom mi lesz ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!