Szerintetek normális, hogy anya kutakodik a dolgaim között?
Kezdjük ott, hogy van egy íróasztalom, aminek van egy kihúzhatós fiókja. Ezen a fiókon füzetek, papírok vannak. És ha kihúzzuk, akkor nem lehet rendesen visszatolni elsőre( így egy kis rész kint marad a fiókból) csak másodszorra vagy harmadszorra. Kb egy éve észrevettem, hogy valaki mindig kihúzza és nem tolja vissza rendesen, és így a kis rész ugye kilóg. Nem lehet más, csak anya.
A másik, hogy anya mindig elkéri a telefonomat, mert van rajta egy játék, amivel mindig játszik :) mostanában feltűnt, hogy mikor megnézem a legutóbbi alkalmazások listáját, akkor olyan alkalmazások vannak ott, amiket én nem használtam azelőtt, hogy anya játszott volna rajta..Ilyenkor a fotók, sms-ek, névjegyzékek vannak megnyitva. Ja és ha a pl. ablaküveg előtt ül én meg vele szemben ülök, akkor az üvegben látom hogy nem is játszik, hanem belemegy az üzenetekbe.. de nem merek szólni neki.
Mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
14/L
Tudom, hogy neked rosszul esik, és bizalmatlanságnak tűnik, de inkább anyukád kutakodjon, mint a rendőrség, vagy az orvos. Mert akkor már késő lenne...
Meg aztán amúgy is van egy mondás: Isten szeme mindent lát. Ez nem zavar?
Azért tanulságképpen, kicsit elferdítve, beírhatnád a "tévedésedet", hadd tanuljunk mink is.
Itt csak 1 megoldás van.Kódolod a telefont.Engem nem érdekelne hogy megsértődik,majd így megtanulja,hogy ez nem rá tartozik.Amikor elkéri nem adod oda és mindig legyen nálad.
15/l
Ha meg magaddal hurcolod a telefonod és "lekódolod" azt fogja hinni hogy tényleg rejtegetsz valamit...
Én nem rejtegetek semmit de én is utálom már azt is ha beteszik a lábukat a szobámba... irritál de lehet csak azért mert én nem jövök ki jól a családtagjaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!