Féltem, és nem akarom! Tehetek valamit?
Figyelt kérdés
A lányom 17 évesm idén májusban tölti be a 18 évet. Egy idősebb férfival találkozgat, amit többszőr is megtiltottunk neki, de továbbra is folytattják. Azt mondta, hogy ha nem engedjük, akkor elszökik. Ha mégis elszökik, a rendőrség haza hozhatja akarata ellenére is ?? Vagy saját "felelősségére" hivatkozva, azon a bizonyos helyen tartózkodhat.... ??2014. febr. 13. 13:50
21/22 anonim válasza:
ja hát én is azt hittem valami 50-es vén kecske:))Szerinted kit érdekel a város??Itt tényleg bajok vannak.Ha csak azon kattogtok bármi áron elszakítani őket egymástól,biztos lehetsz benne a gyereked amig él az ajtót nem fogja rátok nyitni.Május hipp és hopp itt van.Mi fontosabb a gyereked vagy az mit beszél a város?
22/22 anonim válasza:
Képes vagy a saját gyereked boldogságának útjába állni csak azért mert alsóbögyörösvalagpusztán Ilonka meg a Lakatos Feri kibeszélnek titeket? Ahelyett hogy feljelentéseket tesztek inkább gondolkoznátok el azon, hogy milyen undorító emberek vagytok, szülőnek pedig még véletlenül se nevezzétek magatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!