Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem, és nem akarom! Tehetek...

Féltem, és nem akarom! Tehetek valamit?

Figyelt kérdés
A lányom 17 évesm idén májusban tölti be a 18 évet. Egy idősebb férfival találkozgat, amit többszőr is megtiltottunk neki, de továbbra is folytattják. Azt mondta, hogy ha nem engedjük, akkor elszökik. Ha mégis elszökik, a rendőrség haza hozhatja akarata ellenére is ?? Vagy saját "felelősségére" hivatkozva, azon a bizonyos helyen tartózkodhat.... ??
2014. febr. 13. 13:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
30 éves és a barátnői szerint 2 éve vannak együtt.Akkor ha jól értem, önszántából maradna a férfinál,és a férfi bevállalja, hogy eltartja, az nem számít kiskorú megrontásának ?? és úgy nem tudják haza hozni a rendőrök ???
2014. febr. 13. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

2 éve vannak együtt és ezt te a barátnőitől hallottad?

Én csak annyit kérdeznék: milyen nálatok az otthoni légköt, mert hogy a lányodnak nincs feléd bizalma, az látszik.

Erőszakkal ne akard magad mellett tartani, ő nem a tulajdonod. Inkább engedj, légy megértő és próbáld meg elfogadni a férfit. Azért adjunk annak egy esélyt, h rendes ember és a korkülönbség ellenére igenis szeretik egymást.

2014. febr. 13. 15:52
 13/22 A kérdező kommentje:
az egész város tudja, h a lányom.. nem engedhetem meg !!
2014. febr. 13. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A lányod ma-holnap 18 ez a pasi meg 30. Azért 12 év nem a világ vége, azt hittem hogy valami 50 évessel állt össze, akkora a dráma.

Ne szólj bele. Lehet, hogy életük végéig együtt maradnak, úgyhogy előző hozzászólásom sztornó. A rendőrség meg nem fog foglalkozni veled, hazavinni meg akarata ellenére nem fogják.

Kiskorú megrontása ebben a korban már nem játszik, úgyhogy tényleg törődj bele, és ne temess még egy 30-as pasit, mert ő is fiatal.

2014. febr. 13. 15:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

" az nem számít kiskorú megrontásának ??"

csak akkor számítana, ha 14 életévét még be nem töltött személlyel létesítene szexuális kapcsolatot!

(ha most majdnem 18, abból levonjuk a 2 évet, akkor is "csak 16, ami nem egyenlő a < 14 korral!)

[link]

2014. febr. 13. 15:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Én megértem, de a férjem nem. Biztosra veszem, hogy ha ma holnap ha elmegy a férjem feljelenti a férfit. így is haza tudják majd hozni a lányom ?
2014. febr. 13. 16:04
 17/22 anonim ***** válasza:

hasonló 17 éves tini jogi kérdése:

„Szülői engedély szükséges ahhoz hogy elköltözzek ha a gyámügy engedélyt ad hogy a barátomékhoz költözzek? ”

a jogász válasza: Nem.

Vagy az egyik, vagy a másik szükséges csak hozzá!

(tehát, ha a lányod a barátjával befárad a gyámügyre, és engedélyért folyamodik, a gyámügy megvizsgálja, a nagykorú társ vagyoni helyzetét és erkölcsi előéletét, és mérlegelés után úgy dönt, hogy odaköltözhet, semmit sem tehetsz ellene.)

2014. febr. 13. 16:09
 18/22 A kérdező kommentje:
tuttom szerint nem dolgozik a pasi hivatalosan, így nincs anyagi háttere..
2014. febr. 13. 16:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a lányod helyében meg sem állnék Ausztráliáig.

Ti komolyan azt nézitek, h mit szól a város????

Az eszem megáll, micsoda emberek vannak.

2014. febr. 13. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezö! A lanyod 17 eves(fiatalkoru)es nem kiskoru. Tehat nincs megrontas. Hiaba jelentgeti fel a ferjed.

Amugy szerinted ezt a 3 honapot nem birja mar ki? Ha van egy kis esze, meghuzza magat majusig, aztan lelecel. Undorito, hogy eröszakkal akarod otthon tartani. Ezzel csak azt fogod elerni, hogy majusig talan meg sulibol is ellog, hogy talalkozhasson a baratjaval.

2014. febr. 13. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!