Mit éreznél, ha a párod szakítás után eltiltaná tőled a gyerekét, akit sajátodként szeretsz?
Megteheti, mivel nem a saját vér szerinti gyerekemről van szó. Ez van, ki lehet alakítani egy gyerekkel teljesen jól működő közeli kapcsolatot, barátságot, de nem kell más gyerekét sajátunknak érezni. Saját gyerekkel ezt nem tudná megtenni.
Ez így elég furán hangzik, de én más szintű szeretetet érzek egy saját vér szerinti gyerekkel kapcsolatban. Ott igazi szülő-gyerek apa-fiú, anya-lány kötelék van. Az a sajátom, az én szemem, az én mozdulataim köszönnek vissza, az én fiam/lányom, nem másé.
Nezd, elvileg nincs jogi eszkozod, hogy lathasd, csak azo joindulatan es dontesen mulik.
Biztosan nagyon fajna egyebkent.
Anyanak szolitott, de ha az anyja lennel most nem tudta volna elvenni toled-szelsoseges eseteket nem szamitva.
Szomoru, de nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!