Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy a szüleim...

Mit csináljak hogy a szüleim ne vegyék el éjszakára a telefonomat?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok de a koromhoz eléggé érett, és a esténként 22-kor elveszik a telefonomat és a laptopomat hogy éjszakára, mert másnap iskola, pedig nem szoktam suliba fáradt lenni. És csak nekem ilyenek a szüleim. Mit csináljak/játszam ki őket hogy ne vegyék el vagy szerezzek másik telefont?

2014. febr. 5. 18:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha 17-18-nak nézel ki, akkor testileg is fejlettebb vagy.

Egyébként nem hisztériáznál a telefonod miatt, ha agyilag érettebb lennél. Elárulok valamit: a te korodban mindenki azt hitte, hogy okosabb a koránál. Amíg lesznek tinédzserek, mindig azt fogják hinni, hogy érettebbek, csak nem veszik észre, hogy olyan nevetséges dolgokkal állnak elő, amivel erre azonnal rácáfolnak.

2014. febr. 5. 23:39
 32/38 anonim ***** válasza:
76%
20 éves vagyok és egyet értek a szuleiddel. A megnyilvánulásaid alapján nem vagy érettebb. De ezt úgyis csak holnap olvasod, hisz éjfél van.
2014. febr. 6. 00:06
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, nem negyvenes. :D Nem értem, de a mai gyerekek folyton azzal jönnek, hogy húúú milyen érett vagyok mert nem 12-13 évesnek hanem 18-nak látszok... na és? Ma már előbb érnek testileg a gyerekek, de nem agyilag... Ha még hisztériázol a telefonod miatt, és nagyon éretten át akarod verni a szüleidet, akkor nyugodj meg, agyilag is 13 éves vagy, sőőt... Az én kisöcsém annyi idős mint te, de eszébe sem jutna ilyesmi... Éjszaka alszik, mert még gyerek és kell a szervezetének az alvás. Érdekes, ő megérti. Telefonozik meg gépezik suli után egy kicsit, amikor hazajött.
2014. febr. 6. 08:55
 34/38 anonim ***** válasza:
29%

Mond meg a szüleidnek, hogy majd akkor vegyék el a telefonod, ha romlanak a jegyeid. Nem tudom hogy jól csinálják-e amit csinálnak, mert nekem 13 évesen nem volt okostelefonom (nem is létezett), laptopot is csak az egyetemre kaptam, a sima kis telómon meg mit nyomkodtam volna egész éjszaka.

Azt tudom ajánlani amit egy 12 éves tanítványom csinál: beszerzel egy másik telefont (használtan 15-20ért már elég jókat kapsz) és este mielőtt elveszik átteszed a kártyát a dugitelódba. napközbenre meg jó helyre kell rejteni 2. telefont.

L23

2014. febr. 7. 14:05
 35/38 anonim ***** válasza:
68%
te aztán jora tanitod a gyerekeket....
2014. febr. 7. 14:09
 36/38 anonim válasza:
14 éves lány vagyok 2 nap múlva 15 a szüleim nem engednek el sehova hétköznap és este 19:00-kor ki kell tennem a telefonomat rendszeresen ellenőriznek már beteges amit csinálnak szerintem te jártál jobban booy🙂
2021. jan. 11. 12:53
 37/38 anonim válasza:
Nekem ugyanezt csinálják, csak éppen family linkkel. Minden este 10-kor letilt a telefonom, és reggel 6.30-kor old fel. Ha csak annyit szeretnél, hogy nálad legyen a telefonod, és reggel ébresszen, feldobhatod nekik az ötletet. Amúgy meg, ha régóta csináljátok így, lehet hogy rájöttél, hogy másnap kipihentebb vagy :D
jan. 7. 13:35
 38/38 anonim válasza:
Inkább hagyd figyelmen kívül a válaszom, mert rájöttem, hogy 10 évvel ezelőtti a kérdés :')
jan. 7. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!