Mit csináljak hogy a szüleim ne vegyék el éjszakára a telefonomat?
Mit csináljak/játszam ki őket hogy ne vegyék el vagy szerezzek másik telefont?
NA, ebből látszik, hogy nem vagy érett, a korodhoz képest még éretlen is vagy.
Éjjel se a telefon, se a laptop nem kell, szóval édesmindegy, melyik szobában van kikapcsolva.
"érett ember" -13 évesen?
"10 után még egy orát cseverészhessen" - 13 évesen???
11-kor feküdjön le, reggel meg 6-fél7kor keljen...na ne viccelj már...10 orakor minden gyerek aludjon. 13 évesen meg még javában gyerek az ember.
én 28 vagyok..de én is elvenném a telefonodat és a laptopodat este.
az éjszaka alvásra valo, pláne a te korodban. sokan örülnének, ha ilyen szüleik lennének. 13 évesen telo is, laptop is.. inkább örülj neki, hogy ilyenek és a legjobbat akarják neked.
nem negyvenes vagyok, hanem harmincas, 17 éves gyerekkel. 13 évesen se én, se a gyerekem nem éjszakázunk azért, hogy az aktuális szerelemmel csacsogjuk szóban vagy írásban.
ÉS csatlakozom valamelyik előttem szólóhoz, nem elég, hogy nem vagy érett, de még szemtelen is vagy.
13 éves, sőt később is fontosnak kellene lennie az alvásnak. Ha nem alszol eleget, egész nap fáradt leszel, nem tudsz koncentrálni.
Azt tudom javasolni, hogy kérd meg a szüleidet, hogy pénteken meg szombaton ne vegyék el a telefonodat, hiszen másnap nem kell korán felkelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!