Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek a gyereketeket...

Ti elengednétek a gyereketeket nyaralni?

Figyelt kérdés

Anya testvérével és a családjával mennék, nagyon közeli kapcsolatunk van kicsi korom óta (ők hívtak, hogy menjünk). + vinném a barátomat is, akivel 2 és fél éve leszünk együtt nyáron. Külföldre lenne, a trópusokra. A költségek egy részét ki tudom fizetni, de sajnos az egészet nem, némi pótlásra szorulok. Szülők, ti elengednétek a lányotokat?

Ja, amúgy 17 vagyok.

2014. febr. 3. 23:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A barátom ki tudja fizetni magának az egészet, természetesen. :)

Őt is hívták.

A pótlás, hát konkrét árakat nem akarok mondani, kb a felét tudnám fizetni. Vagy ha már a repülőjegyet kifizetik, én meg viszem a költőpénzt meg a szállásra, az úgy kb fele-fele arányban jönne ki.

Utolsó, elárulnád, miért? Legalább nem az a fajta lány vagyok, aki hetente mással van egy ágyban!

Köszönöm szépen minden eddigi válaszolónak!! :)

2014. febr. 4. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
elásnám magam szégyenemben... ha 16 évesen kezdené a fiuzást, oké. de 14 évesen..enyhén szolva nevetséges. bár vannak, akik büszkék lennének, a szomszédom is az volt a 13 éves lányára és a komoly -kérökre-..
2014. febr. 4. 15:33
 13/14 Frigg ***** válasza:

Most miért, utolsó? Nekem is 14/15 évesen volt először "barátom", másfél évig jártunk. De az nem azt jelenti, hogy 14 évesen szexeltem. A második fiúval az életemben majdnem 17 évesen kezdtem járni és 6 évig tartott a kapcsolatunk..

Amúgy kérdező: én elengedném, ha nem lenne anyagi akadály.

Szüleid mit mondanak erről?

23/N

2014. febr. 4. 18:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nem 14 évesen! 15 már elmúltam, mikor összejöttünk. Nyáron leszünk együtt 2 és fél éve, fél évet félreértettél. Ha nem ismersz, kérlek ne ítélj már el! Több mint 2 éve együtt vagyunk, de még nem feküdtünk le, szóval szerintem egy szava nem lehet senkinek, se rám, se a barátomra, amiért tud rám várni, és ezzel le is zárnám. :)

Utolsó: A szüleimmel még nem beszéltem, majd a napokban tervezem, mivel nagyon féltenek mindentől, és sehová sem engednek, ahová mindenki mást igen, tudod, tipikus "anyuci kicsi lányának" gondol, pedig már próbálgatnám a szárnyaimat...

2014. febr. 4. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!