Meddig kell egy anyának próbálkozni ha egyszer elhagyta a fiát? Folyamatosan vagy ki kell várni?
Szerintem ideje lenne beletörődnie, hogy a fia elfordult tőle [ahogyan ő elfordult gyerekkorában]. Lehet másokat hibáztatni, de akkor is egy igaza anya tűzön-vízen harcol a gyerekéért, és a rövid történetből itt az derül ki, hogy itt nem ez történt. Az a próbálkozás nélküli 10 év pont elég volt ahhoz, hogy a fia idegenként tekintsen rá.
Ha valaha is felveszi a gyerek a kontaktot sosem lesz meg a bizalma az anyja felé.
Ne haragudj, milyen hülyeségekhez nyúl???
Úgy, hogy van neki már kettő kicsi gyereke is????
Elég felelőtlennek érzem továbbra is ezt az anyát!
Tényleg elrontja a másik 2 gyerekével is a kapcsolatot, mert mélységes önsajnálatba merül, hogy a gyerek, akit ott hagyott nem akar szóba állni vele?
Le lehet most engem pontozni ,nem érzéketlen vagyok, csak reális.
Mert értem én, hogy megbánta és rossz neki, de egyelőre itt a fiú a szenvedő alany és nem ő. Legyen türelmes, ha meg ez őt arra készteti , ahogy írtad, hogy "hülyeségekhez nyúljon", ne zaklassa fel a fia életét és véletlen se vállaljon több gyereket!!!
Figyelj!
En mar valaszoltam Neked! Az en Parom azt mondta az anyjanak, hogy O nem anya csak egy ember, egy idegen szamara! Ha anyjakent nezne ra egyszer is lekopne es lelkileg megnyomorgatna annyira, mint Ot az anyja!
Egesz gyerekkoraban azzal a tudattal elt, hogy nem kellett a sajat anyja nem szerette es elhagyta... Ezt nem lehet meg nem tortentte tenni!
Ha jot akarsz az anyukanak allitsd le! Vegyen vissza! Parom az anyjanak megtiltotta, hogy bejojjon hozzank a korhazba mikor a gyermekunk szuletett!
Ne tudd meg milyen erzes olyan Ferfival lenni aki kicsi koratol ugy erzi, hogy nem volt eleg jo az anyjanak es nem kellett neki! Mikor osszejottunk 23 volt, dadogott! Most mar ez elmult, kiegyensulyozott es boldog! De ha feltunik az anyja dadogni kezd! Tudod mire kerul elo? Eljatszani a tokeletes boldog csaladanyat aki 2 gyereket nevel azota! Mindig kitalalja, hogy tartani akarja a kapcsolatot aztan mikor egy alkalommal irt parom olvasatlanul torolte az emaljet!
Ha a Parodrol van szo, O se erdemel mast! Gondolom az anyai osztonei akkor tamadtak fel mikor szuletett az uj kapcsolatbol a gyerek!
Nekem ez nem anya es a 2 picit sajnalni tudom! Most is drogokhoz italhoz nyulna arra gondolsz, ezt irtad... Ezt valtana ki a depresszioja! Magyarul: kutyabol nem lesz szalonna!
Akkor is depis volt lehet mikor eloszor nyult ezekhez a dolgokhoz! Nem tudja feldolgozni a problemait! Vidd orvoshoz! O majd tanacsolhat valami okosat a kapcsolata rendezesere is!
De mig ilyen nok vannak, sertonek erzem Magamra nezve, hogy anyakent es edesanyakent emlegetjuk...
Nalam nincs hiba lehetoseg! Ha bakot lott fiatalon szenvedjen meg vele!
Fogadd el hogy kudarcot vallottál.
A szemében egy bukott nő, bukott anya vagy. Valószínűleg gyűlöl és megvet, és ezt a makacs próbálkozásaid csak fokozni fogják.
Remélem kér ellened távoltartási végzést.
Bocs, de ki nem tesz magasról anyuka érzelmeire??!!! Jól mondta az egyik válaszoló, a tetteinknek következményei vannak, főleg az olyan fajsúlyos tettnek, hogy elhagyta a gyerekét. Minden milyen okból! A gyereknek talán volt annó beleszólási joga, hogy ne menjen el, ne hagyja magára? Gondolom, nem, az anya egyoldalúan cselekedett. Hát, akkor most nem kellene ennyire csodálkozni, hogy a gyerek nem felejt. Igenis szenvedjen meg a fia figyelméért, és ne takarózzon olyasmivel, hogy megint hülyeségek után nyúl, mert akkor meg a mostani kicsikkel teszi ugyanazt, mint a naggyal annak idején, és kezdődik elölről az ördögi kör!
Szenvedje lelkileg, megérdemli, de ne az "új" gyerekekkel itassa meg ennek a levét.
Bocsi de 10 éves kihagyásra ne mondjuk már hogy fiatal volt
nem kell a gyereket zaklatni mit kezdjen ő egy 2 gyerekes középkorú növel nézze hogy neveli a testvéreit, vegyen karácsonyi ajándékot, jópofizon egy vadidegen mostohaapucinak vagy hogy gondolod.
Hmm,bezzeg ha a Kérdező apuka lenne kevésbé kapna ilyen megvető hozzászólásokat. Nem szeretem az ilyet, még kell még belerúgni a másikba?
Egyébként a fiát is sajnálom(mielőtt azt írnátok, hogy nem gondolok rá) ... és őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!