5 napja volt egy missed ab miatti műtétem,8. hétben halt el a terhességem. Amint lehet, újra szeretnénk próbálkozni. Érdemes-e, és egyáltalán szabad-e addig is folyamatosan szednem az Elevitet?
szia!
a 6 hetet feltétlen várd meg! nekem is volt egy terhességmegszakításom 9. hétben,de nekem azért mert beteg volt a magzat(ödéma)! annál a terhességnél már előtte IS szedtem az elevitet,és látod mi lett belőle! most már 1 napja betöltöttem a 40 hetet,és egy szem elevit sincs bennem! a dokim is azt javasolta,hogy ne szedjem,persze nem csak nekem mondja ezt,hanem az árából inkább vegyek narancsot,meg mandarint! és egyre több kismamának javasolja ezt az orvosa!
Én is eben a helyzetben vagyok, 1 hete vagyok túl ugyanazon a nehézségen mint Te. Én is szedtem előte az elevitet, novemberben rákszűrésen is voltam, és az orvos mindent rendben talált. Valahogy tartok az újab teherbeséstől, de hát én 42 éves vagyok. Ezen a fórumon azonban olyan sok biztatást kapunk, hogy érdemes elgondolkodni.
Kedves kérdező!Esetleg tarthatjuk a kapcsolatot, hogy tudjukn egymásnak biztatást, tanácsot adni?
Nekem 3 hete volt a műtétem, 8 hetesen halt meg a baba, de csak 10 hetesen vették észre...
Nekem a dokim bármilyen multivitamin szedését javasolta, így én folytatom a Gravidát, mert azt a terhesség alatt is szedtem... És napi 1 db 3mg-os folsavtablettát is szedek. Azt a szervezet nem tudja raktározni, és nagyon megoszlanak a vélemények, hogy mennyi adag kell naponta, így én nem elégedtem meg a Gravidában lévő mennyiséggel...
Egy másik dokit is megkérdeztem, őt egyértelműen terhesvitamin szedését javasolta, folyamatosan, a műtét napjától!
Remélem, mihamarabb megérkezik mindannyiunkhoz a gólya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!